bajka u centru beograda

COCA-COLA x NEW YEAR'S DISTRICT: Na Topličinom vencu je najlepši praznični program za decu

0

Festival Coca-Cola x New Year's District doneo je bajkovitost u centar naše prestonice.

foto: promo, ALeksandar Ljubičić, Zorana Jevtić
foto: promo, ALeksandar Ljubičić, Zorana Jevtić

Kako se polako približavamo novogodišnjoj noći i Božiću, ponuda aktivnosti, muzičkih nastupa i programa za decu na ovom festivalu postaje sve zanimljivija.

 

Danas, 21. decembra, posetite New Year's District, i ceo dan će vam biti ispunjen pozitivnom energijom. Od jutra do večeri očekuje vas sjajan program za sve generacije, kao i bogata ponuda ukusnih specijaliteta, kuvanog vina, čaja i prazničnih slatkiša.

 

Od 11 do 12 časova mališani će imati priliku da upoznaju zabavnog klovna Balondžiju koji će svojim trikovima i deci i odraslima sigurno ostati u pamćenju. U istom terminu, Beogradska filharmonija uvešće mališane u svet zabavne i vesele klasične muzike. Narator priče biće Ivan Tasovac koji će pokazati mališanima da se uz klasiku najbolje razume muzika.

 

foto: promo, ALeksandar Ljubičić, Zorana Jevtić

Istog dana, od 12 do 13 časova čeka vas magičan trenutak na Coca-Cola x New Year's Districtu, na nastupu sjajnog mađioničara Strahinje.

Još jedno muzičko iznenađenje za mališane biće izvođenje hora Beobalet i Dečjeg hora RTS-a. Dođite da se u raspevanom i razigranom okruženju približite 2020. godini.

 

Od 15 časova imaćete priliku da se družite i sa glumačkom ekipom iz serije “Vrata do vrata”. Maja Mandžuka, Zoran Cvijanović, Uroš Jakovljević, Jelana Jovičić, Dominik Čičak i Jelana Puzić biće gosti na New Year's Districtu!

Nakon druženja sa glumcima, zagrejte se uz toplu čokoladu i uživajte u zimskom bioskopu na otvorenom koji donosi Superstar TV. Očekuju vas projekcije omiljenih epizoda popularnih domaćih serija. Povedite prijatelje, porodicu ili partnera i svi zajedno uživajte u projekciji Superstar bisokopa.

Od 20 do 22 časa energija kreće na viši novo - nastup koji će sigurno oduševiti sve ljubitelje elektro zvuka! DJ Me-High-Low brzo će vas pokrenuti i impresionirati sjajnom kombinacijom muzičkih žanrova.

 

foto: promo, ALeksandar Ljubičić, Zorana Jevtić

Već sutra, u nedelju 22. Decembra, na New Year's Districtu pokreće se prava praznična čarolija darivanja, melodičnih zvukova i neograničene igre i zabave.

Klovn Balondžija od 11 do 12 donosi nove i do sada neviđene trikove sa balonima, a mađioničarska predstava od 12 do 13 časova uveriće sve mališane da magija zaista postoji.

 

Od 17 do 19 časova širi se praznični duh deljenja i darovanja. Magazin Sensa u okviru New Year's District festivala organizuje prazničnu razmenu knjiga, a u akciji mogu učestvovati svi posetioci.

 

Nedelja veče je rezervisana za Art of Jazz, jer nas u divan i zavodljiv svet džez muzike vodi DJ Jazzy Sad. Ovaj izvođač je jedan od pionira “elektro swing”, “nu-jazz” i elektro tango zvuka u regionu i frontmen prvog elektro sving benda u Srbiji “Bendtronica”. DJ Jazzy Sad-a imate priliku da slušate svake nedelje od 20 do 22 časa na Topličinom vencu, u Parku vojvode Vuka.

 

Na New Year's Districtu provod se nastavlja i kada se vikend završi. Zato u ponedeljak, 23. decembra od 20 do 22 časa ne propustite nastup DJ Millie. Njen muzički izbor je eklektičan i obuhvata gotove sve žanrove savremene urbane muzike od sredine 20. veka do danas. Iako je prepoznatljiva po svojim “upbeat” žurkama, ovom prilikom slušaćemo selekciju “lounge” muzike laganijih ritmova.

 

foto: promo, ALeksandar Ljubičić, Zorana Jevtić

Ovo nije kraj iznenađenjima, jer svakog dana posetioci festivala mogu da se druže, plešu i fotografišu sa Deda Mrazom od 18 do 20 časova.

Partneri festivala su Coca-Cola, Opel, Superstar TV, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

 

Na New Year's Districtu očekuje vas i Coca-Cola mašina dobrih dela koju može da aktivira svaki posetilac i tako podrži ovogodišnju akciju kompanije Coca-Cola za pomoć deci i mladima ometenim u razvoju.

 

Takođe, na festivalu možete uživati i u ukusnim specijalitetima restorana Lorenzo & Kakalamba, Burger House-a, i penušavim zadovoljstvima vinarije Vinore koja nudi najkvalitetnija italijanska vina i proseka. Najlepše praznične slatkiše nudi Sapore, a svi posetioci mogu uživati u toplim i hladnim Fuzetea čajevima.

 

 

makonda-tracker