MH Događaj

Men's Health Heroes: Svet kakav želimo

0

U isto vreme, na istom mestu, Men's Health ponovo je okupio sasvim posebnu vrstu ljudi: sportske asove, umetnike, uspešne poslovne pojedince i grupe i one koji svojim talentom, trudom i hrabrošću menjaju lice svakodnevice. Uručena su im priznanja za heroje godine.

foto: Aleksandar Ljubičić, Vladimir Šporčić i  Ivan Zupac
foto: Aleksandar Ljubičić, Vladimir Šporčić i Ivan Zupac

Žurka kao i svaka druga, rekao bi neko ko nije ni kročio na MH Heroes 2019.

 

Jer, zapravo, sve je bilo drugačije. Na poslednjem spratu hotela Kristal na Vračaru, uz koktel i razmenu mišljenja, planova, teških iskustava i lakih šala, svi gosti ove parade snage, odlučnosti i uspeha stajali su uspravno, zadovoljni životom koji im je dodeljen i onime što su od njega napravili. Bilo da je reč o vrhunskim menadžerima, sportskim šampionima, glumcima, modelima ili živim legendama, svi su oni svojim delima učinili da ovaj svet ima više smisla. I zato su tu.

 

Men's Health već šesnaest godina na našim prostorima širokoj publici predstavlja pomake i rezultate najnovijih naučnih istraživanja iz oblasti sporta, treninga, psihologije, biohemije, estetike i svega onoga što je toj ideji potrebno da postane naša stvarnost. Na ovom putu, brend Men's Health je sarađivao sa velikim brojem ljudi koji su svojim primerom pokazali da ništa nije nemoguće. Vremenom se oko njega oformio specifičan klub pobednika iz raznih sfera i unutar njega se svake godine dodeljuju posebna priznanja.

 

1 / 4 Foto: Aleksandar Ljubičić, Vladimir Šporčić i Ivan Zupac

 

Program MH Heroes ove godine vodio je glumac, muzičar i profesor Ivan Jevtović, koji je osim svojih dramskih dostignuća poznat po još dve stvari: tome što je u odličnoj formi, kao i po izuzetnim ljudskim vrlinama. Nakon što je pozdravio goste i najavio glavnog urednika Men's Healtha Stefana Tošovića, Ivan je na binu pozvao ovogodišnje MH heroje.

 

Počevši, prema njegovim rečima, od najlepšeg dela uručenja priznanja, najavio je svoju koleginicu Mariju Bergam, kojoj je kompanija Bambi uručila titulu MH heroine, kako zbog njenih glumačkih podviga, tako i zbog toga što nas je svojom pojavom, harizmom i uspehom sve inspirisala da budemo bolji. Nakon toga, nagradu za MH sportskog heroja kompanija Telenor uručila je mladom atletskom šampionu Strahinji Jovančeviću, koji se već našao među planetarnim miljenicima Kraljice sportova.

 

Potom je brend Rowenta ozvaničio TV autora Andreja Maričića kao ovogodišnjeg MH heroja avanture, a zbog svog angažovanja u edukaciji mladih brend Sarantis dodelio je džudo-šampionu Aleksandru Kukolju priznanje za MH herojski podvig.

 

1 / 6 Foto: Aleksandar Ljubičić, Vladimir Šporčić i Ivan Zupac

 

Nagradu za MH heroja koji obećava dobio je mladi teniser Miomir Kecmanović, koji se ove godine našao u top 50 ATP liste, a posebne ovacije dobio je nosilac titule MH heroja svakodnevice, sportska legenda Žarko Paspalj, kom je priznanje uručila kompanija Lidl.

 

Nekadašnji top-model, sada majstor među ugostiteljima Vlada Vuksanović, proglašen je MH herojem zabave, kome su priznanje uručili predstavnici Sportina Group kompanije. Na samom kraju zvaničnog dela programa, posebnu nagradu za doprinos razvoju zimskih sportova Men's Health je uručio direktoru OC Jahorina, Dejanu Ljevnaiću.

 

Nakon ceremonije dodele priznanja, počeo je neformalni, ali ništa manje važan deo večeri, a to je uživanje. Uz muziku iskusnog beogradskog didžeja Radeta Banyana, vrhunsko piće i zdravu, ali izuzetno ukusnu hranu, šampioni današnjice opustili su se u razgovoru, uspostavljanju novih kontakata i razmeni ideja o boljem sutra.

 

1 / 15 Foto: Aleksandar Ljubičić

 

1 / 12 Foto: Vladimir Šporčić

 

 

 

 

 

makonda-tracker