Prijavite se!

GLOSSY VAS VODI NA DIZNIJEVU ČAROLIJU NA LEDU: Omiljeni vanvremenski likovi iz studija Disney stižu pred beogradsku publiku!

0

Glossy svojim vernim čitaocima nudi mogućnost da osvoje ulaznice za Diznijev spektakl na ledu - za predstavu u subotu 2. novembra od 19h.

foto: promo
foto: promo

Avantura prelazi sve granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u predstavi Disney On Ice Čarolija na ledu koja stiže u Beograd od 1. novembra do 3. novembra 2019. i koju gledamo u šest izvođenja u Štark Areni:

 

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”.

 

foto: promo

Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”.

 

Glossy svojim vernim čitaocima nudi mogućnost da osvoje ulaznice za Disney on Ice - čaroliju na ledu, za predstavu u subotu 2. novembra od 19h.

 

Svi zainteresovani mogu se javiti putem mejla redakcija@glossy.rs. Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime i broj telefona.

 

DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI MEJLOM.

 

foto: promo

 

Doživite ove nezaboravne, velike i srčane podvige uz celu porodicu kada Disney On Ice Čarolija na ledu stigne u Beograd!

 

Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, a kreću se od 1000 do 4500 dinara i to:

 

Za petak 1. novembar, ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1000, 1300, 1700, 2200, 2600 i 3750 dinara. Za predstave koje se izvode u subotu 2. i nedelju 3. novembra, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1250, 1500, 1900, 2500, 2900 i 4500 dinara. Prilikom kupovine “Porodičnih paketa” važe specijalne pogodnosti - za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15%, za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10%. Popust ne važi za karte u VIP parteru.

 

Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

 

 

makonda-tracker