Počela prodaja ulaznica za Amstel Belgrade Foam Fest

0
U Beogradskoj areni održaće se treći po redu Amstel Belgrade Foam Fest 3. septembra

Najspektakularniji domaći muzičko-scenski događaj nastao je 2009. godine i od tada ga je posetilo više od 40 hiljada ljudi. Festival je ugostio vodeća svetska di džej imena današnjice, a taj trend će se nastaviti i ove godine.

- Biće ovo ekskluzivan Foam Fest do sada kada su u pitanju imena di džejeva koje ćemo ugostiti. Sprema se i impresivna scenografija uz nezaobilazne hektolitre pene kojom ćemo ispuniti Arenu. Na rasvetu i ozvučenje ćemo kao i svake godine obratiti posebnu pažnju kako bi svim posetiocima priredili kompletan ugođaj – kažu organizatori popularnog festivala.

Karte za ovaj događaj već su u prodaji, a mogu se nabaviti po promotivnoj ceni od 2. 200 dinara na info pultu tržnog centra Ušće kao i na svim prodajnim mestima Card Servisa i Bilet centra.

Organizatori napominju da će ove godine u prodaju biti pušteno manje karata, tačnije oko 15 hiljada zbog vrlo zahtevne scenografije, tako  da svi koji žele da prisustvuju ovom spektakularnom događaju svoju kartu obezbede  na vreme.

 

makonda-tracker