Poznati na promociji Samsungovog pametnog televizora

0
Prvi put u Srbiji predstavljeni su Samsung televizori poslednje generacije - Samsung Smart televizori. Promocija je održana na 25. spratu Poslovnog centra Ušće, a događaju su prisustvovale i ličnosti s naše javne scene.

Promociju Samsugovog Smart TV-ja vodila je Aleksandra Jeftanović, jedna od najpoznatijih TV voditeljki sa naših prostora. Pametne televizore, pored Aleksandre, imali su priliku da testiraju i Jelena i Bane Tomašević, kao i Ana Štajdohar i njen dečko Nikola Demonja.

Na novim Samsung Smart televizorima moguće je pretraživanje filmova, emisija i video klipova i surfovanje internetom. Samsung Smart TV dovodi društvene mreže u dnevne sobe i omogućava korisnicima da budu u toku sa najnovijim vestima, da postavljaju video klipove i razmenjuju slike sa prijateljima i porodicom, a putem međunarodnog četa uživo pomažu korisnicima da budu konektovani bolje nego ikada ranije.

Samsung takođe predstavlja One Design, koncept koji ima za cilj da se Smart TV aparati besprekorno uklope u svoje okruženje. Smart televizori su praktično bez rama ili imaju ultra-tanke ramove. Super uski ram dizajniran je tako da se gotovo ne vidi, i kada je televizor isključen.

makonda-tracker