UTISCI SE I DALJE SABIRAJU

NEZABORAVAN PROVOD: Domaće zvezde uživale na Sea Star festivalu u Umagu

0


Utisci sa tek zavšenog Sea Star festivala u Umagu, koji je održan ovog vikenda, i dalje se sabiraju, ali jedna stvar je sigurna – nezaboravan provod imalo je 40.000 posetilaca, izvođači, ali i domaće zvezde koje su se našle na festivalu!

foto: promo
foto: promo

Dok su rap bogovi Wu-Tang Clan najavili da će se vratiti na ove prostore i dok techno kraljica Nina Kraviz deli mediteranske utiske sa fanovima na Instagramu, naši glumci i glumice su uživali pored kristalno plavog mora, vrhunskih bazena i na nastupima svetskih zvezda, pa su tako i Bojan Perić, Dragana Mićalović, Viktor Savić i Aleksandra Tomić svoje oduševljenje podelili sa pratiocima fotografije koje izazivaju zavist!


Naš poznati glumac Bojan Boki Perić pokazao se fanovima na Instagramu u punom letnjem izdanju i otkrio da je za vikend na Sea Star festivalu spojio svoje dve najveće ljubavi, more i muziku. Kako je Bojan pred festival izjavio da se raduje nastupima Wu-Tanga, Nine, ali i poznatih rokera Hladnog Piva, čini se iz njegovog Instagram opisa da je itekako zadovoljan provodom za vikend!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on


I Bojanova koleginica i prijateljica Dragana Mićalović podelila je delić atmosfere sa svojih preko 200 hiljada pratilaca na popularnoj društvenoj mreži, pozirajući sa Perićem na glavnoj bini Sea Stara u pravom festivalskom izdanju. Šta više, Dragana je pokazala i svoje druge talente, postavljajući video kako pleše uz nastup nove trap jazz zvezde IAMDDB, a nama ostaje da vidimo šta će izvesti na EXIT festivalu koji željno iščekuje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) on


Šuškalo se pred festival da stiže i Viktor Savić, a glasine su potvrđene kada je miljenik ženske populacije viđen na nastupu kultnog sastava Bajaga i Instruktori! Poznati ljubitelj rap muzike dao je fanovima na Instagram storijima i uvid u atmosferu bekstejdža Sea Star festivala pred nastup Wu-Tanga, a kasnije i sa same bine tokom nastupa, prenoseći zaraznu energiju popularnih američkih repera! Provod nije bio ograničen samo na noć, jer je tokom dana u starom gradu Umaga, Viktor sa svojim stajlingom potvrdio da nije samo talentovan glumac, već i pravi trendseter! Viktor je, naravno, sa svojim pratiocima podelio i da, kada bi mogao, svaki dan bi bio na moru!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Savic a.k.a. Njezz ? (@_njezz_) on


Nakon poslednjeg izvođenja predstave "Pazi šta želiš" u ovoj sezoni i pre početka snimanja nove hit serije koje je očekuje ovih dana, omiljena glumica Aleksandra Tomić zahvalila se timu EXIT festivala, koji stoji iza organizacije Sea Stara, jer godinama unazad održava njen „nivo endorfina“ i slično kao Viktor, podelila je sliku na kojoj se od uveta do uveta smeje u bajkovitom centru Umaga. Tradicionalno potvrđuje da neće propustiti ni ovogodišnji EXIT!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_) on


Poznate zvezde složne su u oceni da je Sea Star bio nezaboravan i da su spremni za start leta i sledeću festivalsku stanicu – EXIT festival u julu!

makonda-tracker