Neobična i vrlo korisna akcija

BUDI HEROJ DORĆOLA: Akcija koju su podržale BROJNE poznate ličnosti!

0

Glumci , muzičari, umetnici koji žive na Dorćolu, ali i oni koji posebno vole ovaj deo grada okupiće se uz građane 11 maja u 11h u Pančićevoj kod GSP-a i dati sve od sebe da očiste koliko mogu ali i pobede u ovom neobičnom takmičenju.

foto: Promo
foto: Promo

Naime , timovi će podrazumevati učešće maksimalano 5 odraslih osoba, uključujući i decu stariju od 10 godina, plus troje dece do 10 godina starosti. Pre početka takmičari će biti posebno opremljeni materijalom za bezbedno čišćenje i edukovani o neophodnim merama zaštite .

 

Akciju „Budi heroj Dorćola“ podržali su glumci Dragan Vujić Vujke, Žarko Stepanov, Irfan Mensur, Bane Vidaković,Mina Sovtić,Ivan Zablaćanski , Ivana Vujić upravnica Narodnog pozorišta, Bilja Krstić i dr.

 

1 / 3 Foto: Promo

 

Akcija čišćenja trajaće od 11 do 14h a nakon toga sledi dodela nagrada herojima akcije i to sledećim redom - Trash heroji Dorćola - 3 pobednička tima po zonama koja su sakupila najveći broj kesa sa otpadom; zatim Heroji reciklaže – tim koji je sakupio odvojeno najviše otpada za reciklažu; zatim Heroji duha – tim sa najduhovitijim imenom i Ekostar – Individualna zvezda akcije.

 

Nakon akcije čišćenja planirana je žurka i besplatan pasulj, mrsan i posan, ali samo sa one koji su bili vredni tj.za učesnike akcije. Građane , posetioce i dorćolce očekuju i ekološke radionice za decu kako bi se naraštaji na vreme edukovali o značaju očuvanja sredine u kojoj živimo.

makonda-tracker