Poznati na promociji Reebok Easy Tone patika

0
Popularne dame Katarina Vučetić, Adrijana Čortan, Ivana Baltić, Marina Kotevski i Dušica Spasić, kao i košarkaši Crvene Zvezde Vujadin Subotić i Uroš Nikolić u neformalnoj i zabavnoj atmosferi imale su priliku da se upoznaju sa novom EasyTone tehnologijom koja

Dame širom sveta upoznale su Reebok EasyTone kada se pojavila Easy Tone obuća koja je doživela veliki uspeh, tako da je Reebok ove godine ponudio i  EasyTone odeću, prvu odeću za oblikovanje tela.

I slavna glumica Eva Mendez odabrala je Easy Tone.

- Osećam se bolje kad sam u dobroj kondiciji, i to je upravo ono što volim kod Reebok EasyTone kolekcije - daje mi dodatnu energiju za moje dnevne aktivnosti. Između dugih sati na snimanju i putovanja nije uvek moguće pronaći dovoljno vremena za kompletan trening, tako da moram da sa vremenom koje imam postignem dobre rezultate. Zato volim da pešačim i šetam svog psa noseći EasyTone patike. Još je bolje što EasyTone odeća više ističe moje obline, a EasyTone patike izgledaju super - elegantne su i tanke, baš kao i obične patike. Kao glumici, vrlo mi je važno da izgledam fit a EasyTone je moja velika tajna - kaže Eva.

Specijalni đon Easy Tone patika omogućava izuzetnu udobnost u kombinaciji sa materijalima koji su objedinjeni tako da potpomognu zatezanje zadnje lože, i omogućavaju rad nogu koji utiče na oblikovanje zadnjice. EasyTone utiču na bolje oblikovanje zadnjice svakim korakom, tako da se preporučuju tokom vežbanja i sportskih aktivnosti, ali i za šetnju i pešačenje. Specijalni dizajn Reebok EasyTone patika koji objedinjuje moderan izgled i praktičnost, utiče na poboljšanje tonusa mišića i pravilno držanje.

makonda-tracker