icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Poznati izabrali pobednicu Staropramen karaoke izazova

Sanja Bogosavljević, Miloš Milovanović, Miloš Maksimović i Branko Veselinović su uz pomoć publike u Bitef ArtCafe-u izabrali pobednicu takmičenja Veče talenata fantastičnih glasovnih mogućnosti, finalne večeri Staropramen karaoke izazova. U revijalnom delu nas

Apatinska pivara i BitefArtCafe, proglasili su pobednicu takmičenja Veče talenata fantastičnih glasovnih mogućnosti, finalne večeri Staropramen karaoke izazova, Aleksandru Dabić, koja je nagrađena četvorodnevnim putovanjem u Prag za dve osobe.

Nakon tri kvalifikacione večeri i 24 takmičara, najboljih 6 takmičara nadmetalo se u uzavreloj atmosferi BitefArtCafe-a za glavnu nagradu. Takmičarka najneverovatnijih glasovnih sposobnosti, prema odluci publike i mišljenju stručnog žirija, dobila je priliku da sa dragom osobom provede četiri dana u Zlatnom Pragu, rodnom gradu Staropramena.

Serijal Staropramen karaoka izazova, zatvorili su Miloš Milovanović, Miloš Maksimović, Branko Veselinović, kao i članica grupe Beauty Qeens, Sanja Bogosavljević, koja je bila na čelu VIP žirija tokom kvalifikacionih ali i finalne večeri.

Za podršku takmičarima Staropramen karaoka izazova bio je zadužen voditeljski duo, Igor Brakus i Smiljan Banjac, dok je bend Euterpa, tokom celog takmičenja pružao muzičku podršku učesnicima i bodrio sve one koji su verovali u sebe i bili otvoreni za nova iskustva. U revijalnom delu Staropramen karaoka izazova, nastupila je glumica Jana Milić, koja je pesmom Crni ples, otvorila drugi drugi krug finalnog takmičenja.

Takmičenje Staropramen karoke izazov, održano je u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici i Beogradu tokom marta i aprila, a pravo učešća imali su svi istinski poznavaoci piva, ljudi koji uživaju u druženju sa prijateljima i smatraju da je pivo idealan preduslov za dobru zabavu. Zbog velikog interesovanja, u Beogradu su održane tri kvalifikacione večeri i jedna finalna, a pobednik se pridružio najtalentovanijim takmičarima iz Novog Sada, Kragujevca, Niša i Subotice, koji već uveliko planiraju svoje putovanje u Prag.