Sensation u potrazi za lokalnim DJ herojima

1
Pored nastupa najvećih svetskih DJ imena kao što su Sander Van Dorn, Sebastijan Ingrozo, Fede le Grand, MC Dži, Mr Vajt i DJ Čaki, najveći svetski muzičko-scenski spektakl Sensation, koji se prvi put u našem regionu dešava 21. maja 2011. u Beogradskoj areni, p

Sensation i B92 biraju 2 DJ-a iz regiona koja će zajedno sa afirmisanim DJ imenima nastupiti 21. maja u okviru Sensation VIP Deluxe kluba. Prijavljivanje je u toku putem sajta sensation.b92.net gde se mogu naći i sve dodatne informacije o samom konkursu. Prijave traju do 01. maja 2011. godine kada kreće online glasanje. Osim glasova posetilaca sajta, pobednike će birati i internacionalna imena iz sveta klabinga. Dva pobednika – DJ heroja biće proglašena 12. maja na Sensation VIP party-u. Svakome ko glasa za svog DJ favorita pruža se mogućnost da bude jedan od 50 fanova koji će zajedno sa pobednicima biti 21. maja u Areni i doživeti jedinstveno Sensation iskustvo. Pobednici konkursa će odabrati 50 fanova koji će biti njihova podrška na Sensation-u.

Podsećamo vas da je Sensation najveći svetski muzičko-scenski spektakl na svetu. Interesovanje za beogradski događaj ogromno je i prevazilazi granice regiona: prema mestima prodaje ulaznica, očekuju se dolasci gupa i iz Brazila, Norveške, Holandije, Velike Britanije, Južne Afrike, Indije, SAD i još 27 zemalja sveta. Posetioci beogradskog Sensationa uživaće u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv The Ocean of White i koja svojim, do sada neviđenim audio-vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina belog okeana. Kapije Beogradske arene otvaraju se 21. maja u 20h a zatvaraju 22. maja u 7h.

Regularne ulaznice po ceni od 7000 dinara možete naći na svim prodajnim mestima Telenora, a prisustvo je dozvoljeno isključivo punoletnim licima, preko 18 godina.

Pogledajte kako je DJ Chuckie nastupao na otvaranju Sensation žurke u Amsterdam areni 2008. godine:


makonda-tracker