ne propustite

VREME JE ZA LJUBAV: Slavimo ljubav u šoping centru Stadion

0

Pozivamo sve zaljubljene, ali i one koji to nisu, da danas dođu u Stadion SC da zajedno proslavimo Dan zaljubljenih, uz dobru zabavu i popuste koje su za ovu priliku pripremili zakupci šoping centra.

foto: Promo
foto: Promo

Svi posetioci uživaće u muzici popularnog DJ Ilije Miladinovića i zabavnom programu plesnih grupa. Plesni centar „Ikigai“ izvešće svoje najpopularnije koreografije hip-hopa i street dance -a, dok će fitnes studio „Ladies Corner Yoga“ predstaviti plesne stilove koji su nagrađivani na svim regionalnim takmičenjima.

 

Na velikoj žurci u Stadionu svi posetioci mogu da degustiraju osvežavajuću kombinaciju vina i voćnih aroma „Di Luna Sangria“. „Vinarija Čoka“ je specijalno za ovaj dan pripremila vina od višnje, aronije i maline u kojima će uživati sve generacije, a najlepša ljubavna poruka na zidu ljubavi u Stadionu osvojiće paket vina.

 

Da podsetimo, u toku je i veliki nagradni foto-konkurs „Vreme je za ljubav“, u kojem se bira najinteresantnija fotografija. Foto-konkurs traje danas do 15 časova. Svi parovi koji se do tog vremena fotografišu u specijalno pripremljenom kutku za zaljubljene i objave fotografiju na svom Instagram profilu uz #vremejezaljubav učestvuju u trci za glavnu nagradu: vikend za dve osobe na Kopaoniku.

 

Dođite u Stadion SC da se družimo i zabavimo.

 

Zabavni program „Vreme je za ljubav“ traje od 16 do 19.30 časova!

 

 

 

makonda-tracker