Drugi rođendan Ušće shopping centra

0
U veseloj i slavljeničkoj atmosferi, Ušće Shopping Center proslavio je svoj drugi rođendan zajedno sa velikim brojem posetilaca koje je obradovao nastupima naše predstavnice na Evroviziji Nine Radojičić, Baneta Lalića MVP koji je izveo svoj hit Celu noći i cel

U najposećenijoj šoping destinaciji u Srbiji prisutni posetioci su tokom celog dana uživali u kupovini po sniženim cenama i zabavno-muzičkom programu.

Rođendansku proslavu obeležio je i početak Velike nagradne igre UŠĆE wonderland - 7 novih svetskih čuda koja će trajati od 31. marta do 30. aprila. Pored 7 putovanja za dve osobe na divne i daleke destinacije, Ušće dodeljuje i nov automobil Hyundai IX35 i 50 Ipod nano uređaja.

Mogućnost učešća i šansu za osvajanje nagrada u Ušće nagradnoj igri imaće svi oni koji u narednih mesec dana budu kupovali u UŠĆU. Za račune u visini od 3.000 dinara ili više, potrošenih u bilo kojoj prodavnici u Centru posetioci će dobijati kupone za učestvovanje u nagradnoj igri. Vrednost računa koji mogu biti sakupljeni iz jedne ili više prodavnica određuje broj kupona koji se mogu dobiti, što znači da broj dobijenih kupona raste sa visinom potrošnje, a samim tim i mogućnost osvajanja jedne od vrednih nagrada.

makonda-tracker