SUTRA POČINJE PROGRAM „VREME JE ZA LJUBAV“

STADION SC I KURIR POZIVAJU TE DA DOĐEŠ I UŽIVAŠ U VIKENDU POSVEĆENOM LJUBAVI: Slavimo ljubav uz bogat i raznovrstan program i brojna takmičenja sa vrednim nagradama

0

Program pod nazivom „Vreme je za ljubav“ počinje sutra, 9. februara, u Stadion SC, a trajaće sve do Dana zaljubljenih,14. februara.

foto: promo
foto: promo

Tim povodom posetioci će ovog vikenda moći da uživaju u savetima astrologa Helene Cupać, kreativnim radionicama i različitim takmičenjima sa vrednim nagradama.

 

 

Program za subotu, 9. februar:

14:00-16:00 astrolog Helena Cupać

16:00-17:30 nagradno takmičenje parova u pikadu

17:30-18:30 nagradno takmičenje parova u kvizu „Koliko se dobro poznajete?“

 

Nismo zaboravili ni naše najmlađe, jer drugog dana vikenda mališani će uživati u četiri različite radionice vrtića „Dečiji svet“. Oni će ukrašavati čestitke za Dan zaljubljenih, zatim će od plastelina praviti različite predmete, a prava atrakcija biće ukrašavanje flaša u kojima se nalaze pisma za simpatiju i još mnogo toga.

 

Veoma interesantan program biće i za sve one koji traže ljubav. Tokom radionice holistic coacha, Lidije Grujić „Kako pronaći idealnog emotivnog partnera“, učesnici mogu otkriti neke od razloga koji ih sprečavaju da dožive partnersku ljubav. Radionica je namenjena svima koji su spremni da krenu u susret pravoj ljubavi.

 

Za sve one koji žele da šire krug poznanika, prijatelja i daju priliku sebi da upoznaju novu osobu organizovan je Speed Dating ili mini-sastanak u okviru koga će muškarci i devojke moći da razgovaraju o raznim temama i na kraju odluče kojoj osobi će dati šansu za bolje upoznavanje. Pobednik Speed Datinga je onaj par čija su se imena poklopila i oni će osvojiti večeru koja će biti organizovana u Stadion SC.

 

Program za nedelju, 10. februar:

14:00-17:00 dečiji kutak „Dečiji svet“

16:00-17:00 radionica „Kako pronaći idealnog emotivnog partnera“

17:00-18:00 Speed Dating

 

 

Nakon veoma zanimljivog vikenda, na Dan zaljubljenih, 14. februara, očekuje vas velika žurka na kojoj možete degustirati i najbolja voćna vina „Vinarije Čoka“. Posetioci će uživati u muzici DJ Ilije Miladinovića i modernim plesnim nastupima grupa „Ikigai“ i „Ladies corner“.

 

Da podsetimo, u toku je i veliki nagradni foto-konkurs „Vreme je za ljubav“ za najinteresantniju fotografiju zaljubljenih. Foto-konkurs traje do 14. februara do 15 časova. Svi parovi koji se u tom periodu fotografišu u specijalno pripremljenom kutku za zaljubljene i objave fotografiju na svom Instagram profilu uz #vremejezaljubav učestvuju u trci za glavnu nagradu: vikend za dve osobe na Kopaoniku.

 

Dođite da zajedno proslavimo dane ljubavi i uživamo u odličnoj zabavi i druženju.

 

 

 

 

makonda-tracker