ne propustite

NESTAJU ULAZNICE ZA ДOČEK 7527: Izaberi na vreme svoj program i provedi se 13. januara u Novom Sadu

0

Da je program za Дoček 7527. i ove godine sjajan, govori činjenica da karte za programe koji se održavaju 13. januara nestaju brzinom svetlosti!

foto: Promo
foto: Promo

Velika svetska, evropska, regionalna i domaća imena koja će na više od 40 lokacija uveličati veče 13. januara probudila su ogromno interesovanje svih ljubitelja kvalitetnih muzičkih programa. Klasična i duhovna muzika, rok, elektronska, pop, pank, rege, hip-hop i world music upotpuniće proslavu drugog Дočeka u gradu i opravdati epitet jedinstvenog koncepta po kom je Novi Sad prepoznatljiv.

 

Ljubitelji klasične muzike imaće priliku da uživaju u zvucima violine Robija Lakatoša, koji će nastupiti u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta, kao i u vrhunskom muziciranju prve violine Londonskog simfonijskog orkestra Romana Simovića.

 

Sanju Ilića i Balkaniku 13. januara slušaćemo u Pozorištu mladih, dok će Lena Kovačević nastupiti u sali NIS, a Del arno bend i MAiKA u Studiju M.

Hard-rok, pank i rok ritmovi proneće se Mađarskim kulturnim centrom „Petefi Šandor“ jer će tamo nastupiti Atomsko sklonište, dok je mala sala Spensa rezervisana za Partibrejkerse, Ritam nereda, kao i bend koji nam dolazi iz Atine - Planet of Zeus.

 

Talentovana umetnica specifičnog vokala Sana Garić uz bend Bitipatibi nastupiće u Kulturnom centru Novog Sada, dok će Đorđa Miljenovića publika slušati u Novosadskom pozorištu.

 

Matica srpska rezervisana je za elektronsku eksperimentalnu muziku i di-džeja Benjamina Fehra, koji nam dolazi iz Nemačke i koji će nastupiti uz novosadskog DJ Sloxxa. Hala 4 Novosadskog sajma udomiće trens zvuke i žurku BACK TO THE ROOTS, na kojoj će nastupiti trens zvezde Etnica & Pleiadians (Italija/Španija), E-Mantra (Rumunija) i DJ Adept (Rusija).

 

Ovom prilikom Bane Krstić i Garavi sokak proslaviće 30 godina postojanja na koncertu 13. januara u maloj sali Srpskog narodnog pozorišta.

 

Jednu od najlepših svetskih bajki, operu za decu „Baš-Čelik“ izvešće trupa Visoko C s glumicom Jovanom Balašević, a deca će imati priliku da ih gledaju i slušaju u maloj sali Srpskog narodnog pozorišta.

 

Ovo je samo deo programa koji vas očekuje za Дoček 7527, a sve informacije možete naći na https://docek.net/7527/ .

 

Svoje ulaznice potražite na vreme putem http://www.gigstix.com/docek7527!

makonda-tracker