mh

MEN'S HEALTH LIGA IZUZETNIH DŽENTLMENA: U Beogradu održano veče za pamćenje koje je okupilo najznačajnije osobe iz sveta sporta, mode i šou biznisa!

0

U velelepnom i monumentalnom zdanju Geozavoda održana je treća
prestižna Men's Health liga izuzetnih džentlmena.

dobitnici mh nagrada
dobitnici mh nagradafoto: Promo

Posebno veče u Beogradu 13. decembra pamtiće se dugo po Men's Health dodeli priznanja koja je oduševila sve prisutne!


Men's Health ligu izuzetnih džentlmena ove godine podržali su: Societe Generale banka Srbija, Gorki list, XYZ, Lidl, brend Smartwater kompanije Coca-Cola, Beluga, Sarantis, Seven Heaven.

 

Na ovom glamuroznom, ali i urbanom događaju, okupilo se više od 150 istaknutih zvanica iz sveta sporta, kulture i mode, među kojima su bili Vujadin Savić, Milan Marić, Dragana Kosjerina, Alesandro Eger, kao i mnogi drugi.

 

vujadin savić
vujadin savićfoto: Promo

Nakon obaveznog i vrlo zanimljivog red carpet momenta, zvanice – stilizovane po najnovijoj modi su se preselile u centar samog dešavanja gde ih je čekao maestralni Miloš Petrović Trojpec u ulozi domaćina i voditelja, a vrlo brzo sve prisutne pozdravio je i glavni i odgovorni urednik Men's Health magazina Stefan Tošović.

 

Stefan Tošović
Stefan Tošovićfoto: Promo

Nakon njegovog obraćanja usledila je dodela priznanja.

 

Natalija Cvetkovic, direktorka AMM
Natalija Cvetkovic, direktorka AMMfoto: Promo

Prvu nagradu, priznanje za izuzetnu damu, dobila je Dragana Kosjerina, devojka koja je u potpunosti promenila muški pogled na savremenu ženu. Njoj je prizanje uručio brend Smartwater kompanije Coca-Cola.

 

Dragana Kosjerina
Dragana Kosjerinafoto: Promo

Za izuzetan umetnički podvig nagrađen je majstor glumačke i telesne transformacije Milan Marić, a nagradu mu je u ime brenda XYZ i kompanije Sportina Group uručila marketing menadžerka Ksenija Bunjac.

 

milan marić
milan marićfoto: Promo

Više nego po zasluzi, nagrada za izuzetan sportski duh otišla je u ruke kapitena fudbalskog kluba Crvena Zvezda Vujadina Savić, a priznanje mu je predala Olivera Zulović, segment menadžer za afluent klijente Societe Generale banke.

 

Emil Volak, izrsni direktor AMM
Emil Volak, izrsni direktor AMMfoto: Promo

Svetski model srpskog porekla Alesandro Eger, osvojio je priznanje za izuzetan životni stil, a nagradu mu je u ime kompanije Sarantis uručio marketing menadžer Dalibor Bajić.

 

Dusan, Marina i Vujadin Savic
Dusan, Marina i Vujadin Savicfoto: Promo

Prvi srpski DJ koji je stajao rame uz rame sa svetski poznatim imenima, Marko
Nastić, nagrađen je za izuzetnu životnu doslednost, a to priznanje mu je ispred brenda Beluga uručio Aleksandar Stošović.

 

Natalija Cvetkovic, direktorka AMM
Natalija Cvetkovic, direktorka AMM foto: Promo

Nagrada za izuzetnog gastro-avanturistu pripala je prvaku Pozorišta na Terazijama Slobi Stefanoviću, a prizanje mu je ispred brenda Gorki list uručio Gorči, guru dobre zabave.

 

Branislava Majdarevic, Sandra Malisic i Aleksandar Djondovic, AMG
Branislava Majdarevic, Sandra Malisic i Aleksandar Djondovic, AMGfoto: promo

Dobitnik nagrade za Izuzetnu mentalnu i fizičku snagu, bez konkurencije je najjači Srbin na benču, Petar Milenković, a to priznanje mu je u ime kompanije Lidl uručio Vladimir Romanović.

 

Petar Milenković
Petar Milenkovićfoto: Promo

Na samom kraju oficijalng programa usledilo je i priznanje od strane Men's Health redakcije za izuzetnog MH tipa i ono je potpuno zasluženo otišlo u ruke Lazara Sakana, kome je nagradu uručio glavni urednik Stefan Tošović.

 

lazar satkan sa suprugom
lazar satkan sa suprugomfoto: Promo
igor karanov, stefan tošović, lazar sakan
igor karanov, stefan tošović, lazar sakanfoto: Promo

Nakon dodele nagrada, žurka se nastavila u sjajnoj atmosferi za koju je bio

zadužen poznati prestonički DJ Pepe.

 

foto: Promo

Gosti su uživali u neformalnon druženju, a za osveženje u pauzi pobrinuo se Smartwater.

 

foto: Promo

Umesto deserta, svi prisutni imali su jedinstvenu priliku da probaju novi sladoled na našem tržištu Seven Heaven koji je oduševio goste svojim unikatnim recepturama i ukusima.

 

foto: Promo

S obzirom i da su događaj obeležili sjajno stilizovani gosti, tako je i urednik najvećeg muškog magazina na svetu Stefan Tošović bio spektakularno odeven, za šta se pobrinula multibrend radnja XYZ.

 

foto: Promo

Na kraju sjajne večeri gosti su poneli kući poklone u vidu muških i ženskih parfema brenda Antonio Banderas, naizgled knjigu neobičnog sadržaja brenda Gorki list, ekskluzivne vaučere sa popustom XYZ Fashion Store, kao i knjigu koju je darovala Societe Generale banka Srbija.

 

1 / 6 Foto: Promo


Men's Health magazin je još jednom pokazao kako se pravi najbolji party, tako da sve zvanice opravdano jedva čekaju sledeće druženje.

makonda-tracker