koncerti

NOVOGODIŠNJI PROVOD NA OTVORENOM: Dino Merlin i brojne druge regionalne zvezde u Budvi

0

Turistička organizacija Opštine Budva, sa svojim partnerima, promovisala je u sredu, 5. decembra, u hotelu „Envoy“, u Beogradu petodnevni novogodišnji program kojim ove godine obeležava veliki jubilej - dve decenije tradicionalnog dočeka Nove godine na otvorenom.

foto: Promo
foto: Promo

Na promociji su govorili predstavnici Turističke organizacije Opštine Budva, Vuko Rucović i Tijana Kotarac, predstavnici budvanskih hotelskih grupa Montenegro stars i Budvanska rivijera, hotela Avala i Maestral, ali i izvođači koji će se u Budvi pobrinuti za dobar provod. Tom prilikom najavljena je kompletna ponuda crnogorske metropole turizma tokom novogodišnjih praznika.

 

-Turistička organizacija Budve potrudila se da organizuje slavlje dostojno velikog jubileja – dvadeset godina od prvog javnog dočeka na gradskom trgu. Stoga je isplaniran petodnevni muzički program. Posetioce u Budvi od 23. decembra do 15. januara očekuje i Božićni bazar, a program će se uporedo odvijati i u Petrovcu, kazala je Tijana Kotarac ispred Turističke organizacije Budve koja ove godine očekuje da će biti premašen broj gostiju od 50.000, koliko ih je prošle godine uživalo u novogodišnjem odmoru i provodu na budvanskoj rivijeri. Pomoćnik direktora Turističke organizacije Budva, Vuko Rucović, ocenio je na promociji da će petodnevni program povodom Nove godine odgovarati različitim muzičkim ukusima i turističkim potrebama svih posetilaca.

 

foto: Promo

Ove godine program u Budvi počinje čak 28. decembra kada će u okruženju zidina Starog grada nastupiti grupe „Most wanted“, "Who See" i „Beogradski sindikat“. Tokom druge noći na trgu će zapevati etno grupa „Zora“, Halid Bešlić i Marija Šerifović, dok će treća noć biti rezervisana za svetski poznata elektronska imena Burak Yeter i Darren Emerson. Najluđu noć u godini otvoriće lokalni bend „Jack Lupino & Leftovers“, nakon kojih će se publici predstaviti hrvatska grupa „Aerodrom“. Za finale večeri pobrinuće se Dino Merlin, uz čije će stihovi svi gosti Budve dočekati Novu 2019. godinu. Peta noć biće posvećena rok zvuku, uz „Akademiju“, „Partibrejkerse“ i „Van Gog“.

 

Poznatih muzičkih imena ne fali ni kada je reč o hotelijerima, koji su svoj program takođe predstavili u Beogradu. Jelena Kaluđerović iz „Budvanske revijere“ najavila je da će za doček Nove godine u hotelu „Palas“, u Petrovcu pevati Marinko Rokvić i Jelena Tomašević, a 1. januara Svetlana Ražnatović i Dženan Lončarević. Za to vreme u „Splendidu“ atmosferu će usijati, najavljuje Maja Vukićević, Jelena Rozga, Bijelo dugme i Indira Forza.

 

foto: Promo

-Kada ja dođem, donosim snagu svima. To će biti najbolja i najveselija Nova godina. Samo se trebate opustiti, ponijeti jedan lijepi osmijeh i pozitivu sa sobom, a ostalo prepustite meni i kolegama, kazala je Indira na promociji. Boško Ćirković iz grupe „Beogradski sindikat“ kazao je da očekuje da će na koncertu biti „magična atmosfera kako zbog prelepe rasvete tako i zbog velikog broja ljudi“.

 

Goran Bregović, Marija Šerifović, Jurica Pađen iz grupe „Aerodrom“ i Zvonimir Đukić Đule – „Van Gogh“ goste na promociji pozdravili su putem video poruka.

 

-U Budvi je najbolji doček u regiji. Zašto je to tako dođite i proverite uz grupu „Aerodrom“ i naše hitove „Obična ljubavna pjesma“, „Stavi pravu stvar na pravo mjesto“, „Fratelo“, „Digni me visoko“, „Što si u kavu stavila“, i hitove bendova s kojima smo svirali poput „Lutka za bal“, „A šta da radim“ i još puno toga. Dakle, vidimo se u Budvi, rekao je Jurica Pađen.

 

Na promociji je organizovana je i velika nagradna igra za predstavnike medija, kojima su uručeni vredni pokloni, kao što su petodnevni boravak u Budvi, gratis večere i spa-paketi u nekim od najluksuznijih budvanskih hotela.

 

 

makonda-tracker