Poznati na putu do pakla

Odlična atmosfera i nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova obeležili su otvaranje lokala Witch Bar u ulici Strahinjića Bana 71
0
1 / 7

Gosti su uživali u širokom izboru koktela interesantnih naziva od Uspavane Žabe do Pi…g Dima. Vlasnik lokala jedan od članova sve popularnijeg DJ dvojca The Beatshakers Ivan Gojković pobrinuo se da pažljivim muzičkim odabirom oraspoloži prisutne. Pevačica Milena Vučić, koja je došla sa stilistom Banetom Devićem, odlučila je da koktel Put do pakla bude njen izbor za to veče.

Pobednik prvog VIP Survivora Andrej Maričić kome je društvo pravila devojka Marija Stanisavljević, poslednjih nedelja vredno trenira i radi na povećaju telesne mase, pa nije uživao u alkoholinim napicima, ali zato se odlično proveo.

Jedan od glavnih aktera predstave Pevaj brate, glumac Milan Vasić privlači pažnju ženskog pola gde god da se pojavi, a tako je bilo i u Witch Baru gde je uživao u pažnji nežnijeg pola.

Otvaranju Witch Bara su još prisustvovali i Nikola Milivojević, Miki Čarter, fotograf Stefan Koković, manekenka Sanja Vučković...

makonda-tracker