In Vivo u društvu poznatih predstavio nove pesme

U klubu Nachos u četvrtak je održana promocija dueta In Vivo, a članovi sastava, Neven Živančević i Igor Maljukanović, predstavili su svoje nove pesme i najavili album prvenac Party maniac čiji se izlazak očekuje na proleće 2011. godine
2
1 / 7

Premijerno je emitovan i spot za pesmu Rolerkoster koji je ujedno i peti spot ovog muzičkog dvojca. Uz šampanjac, naćose i ritmove muzike In Viva uživali su i Jelena i Žika iz grupe Zana, Nikola Burovac, Vesna Vukelić Vendi, Saša Ignjatović, Marina Kotevski, Irina Kruška...

Do sada, In Vivo iza sebe ima na stotine nastupa širom Srbije, BiH, Hrvatske, Slovenije i Crne gore. Nastupali su u preko 150 gradova, gde su punili klubove, diskoteke, ali i trgove. Njihov prvi singl Tu Tu Tu proglašen je hitom godine na 33 radio stanice. Spot za ovu pesmu, samo na YouTube-u, pogledan je preko dva miliona puta, dok je na domaćim i satelitskim televizijama puštan u rekordnom broju. In Vivo do sada ima sedam pesama, kao i desetak nagrada i oskara popularnosti iz zemlje i inostranstva.

Neven i Igor su autori svih svojih pesama, u kojima Igor komponuje muziku, Neven piše tekstove, dok aranžmane rade zajedničkim snagama! Takođe, kao autori pesama pojavljuju se i na albumima svojih kolega, pa su nedavno uradili singl pevačici Vesni Vukelić Vendi za numeru Vendeta.

In Vivo donosi našoj estradnoj sceni jednu komercijalnu, ali novu i originalnu energiju. Njihov koncept izvođenja pesama i duhoviti scenski nastupi osvežavaju domaću muzičku scenu smelo koketirajući sa elementima elektro i etno zvuka.

makonda-tracker