e!

VICTORIA BECKHAM DOBIJA THE E! PEOPLE’S CHOICE NAGRADU ZA MODNU IKONU

0

Svečanom dodelom nagrada iskazuje se poštovanje poslovnoj ženi i njenom globalnom uticaju na modnu industriju

foto: Promo
foto: Promo

 

Beograd, novembar 2018 - Kanal E! je objavio da će Victoria Beckham dobiti prvu ikad dodeljenu The E! People’s Choice nagradu za modnu ikonu. Kreativni direktor brenda Victoria Beckham i međunarodno priznata ikona stila dobiće nagradu za njen globalni uticaj na modnu industriju. The E! People’s Choice dodela nagrada će se emitovati uživo iz Barker Hangera u Santa Monici 12. novembra 2018. u 03:00 časa.

 

"Čast mi je što sam dobila prvu ikad nagradu za modnu ikonu na" The E! People's Choice dodeli nagrada. Ove godine proslavljam 10 godina svog brenda, a ovo je divan način da se označi ta decenija", rekla je Victoria Beckham. "Tako sam zahvalna što sam prvi dobitnik ove nagrade - volim ono što radim, i volim to što mi je data prilika da osnažim žene kroz svoje kolekcije - 12. novembar će biti poseban trenutak za mene".

 

foto: Promo

 

"Victoria Beckham je moćna poslovna žena, modni dizajner, istinska inspiracija i glas dat modernoj ženi u današnje vreme", rekao je Jen Neal, izvršni producent Live Eventsa i E! izvršni potpredsednik marketinga. "Proslavljajući svoju desetogodišnjicu njen brend predstavlja veliki kulturni uticaj širom sveta i mi nismo mogli zamisliti nikoga boljeg ko bi mogao dobiti E! People's Choice nagradu za modnu ikonu.“

 

Od pokretanja 2008. godine, modni brend Victoria Beckham razvio je prepoznatljiv i moderan jezik kreiane odeće. Brend je nagrađen prestižnom nagradom za Designer Brand of the Year na Britanskim modnim nagradama 2011. i 2014. godine. U preko 400 prodavnica u više od 50 zemalja na međunarodnom nivou ovaj brend izlaže samo najfinije radove i materijale kroz četiri Victoria Beckham linije razvijene u Viktorijinom studiju u Londonu.

 

Producenti E! People's Choice nagrade su Vilshire Studios i Den of The Thieves uključujući izvršne producente Jesse Ignjatovića i Evan Pragera.

 

foto: Promo

 

O NBCUniversal International Networks

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na 165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja kanalima CNBC i NBC News.

NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

 

 

O Vilshire Studiju

Vilshire Studio razvija i proizvodi raznovrstan obim originalnog programa bez pripremljenog scenarija za više platformi, usklađujući svoj rad sa nagrađivanim producentima i inovativnim pripovedačima kako bi stvorili ubedljiv sadržaj koji istražuje stvarnost kroz različite formate. E ! produkcija donosi, “Live from the Red Carpet,” USA Network’s “The Cromarties” and Oxygen’s “Mysteries and Scandals,” “The Curious Creations of Christine McConnell” for Netflix, “Real Country” for USA, “Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers” za Oxygen i po prvi put “The E! People’s Choice Awards,” Vilshire Studio proizvodi serije koje su informativne, koje otkrivaju mnogo, koje su uzbudljive i zabavne. Vilshire Studio je deo portfolija NBCUniversal Cable Entertainmenta.

 

O Den of the Thieves

Den of the Thieves je ogromna sila koja podržava ambiciozne muzičke emisije i događaje i jedinstveno stilizovane televizijske serije. Koristeći svoje bogato iskustvo u radu s talentima, njihov rad pokriva širok spektar formata koji uključuju ABC-jev The Gong Shov, American Idol FOX-a, prenos na više mreža Hand in Handa: Dobrotvorne akcije za žrtve uragana i digitalni strim March for Our Lives. Osim toga, Den of Thieves pravi ogroman iskorak u prenosu događaja uživo i dodelama nagrada, Producenti su MTV Video Music Awards 12 uzastopnih godina, iHeartRadio Music Avards, MTV Movie Avards, Radio Disnei Music Avards, Peabody Awards i još mnogo toga. I pored toga što su pokrenuli i postavili temelje za neke od vodećih svetskih događaja i emisija, Den of Thieves je takođe ime koje stoji iza proizvodnje dokumentarnih filmova, dokumentarnih serija i specijal komedija za Netflix, Comedy Central i Apple – da spomenemo samo par.

 

O People’s Choice nagradi

E! Sa svojom "People's Choice nagradom" služi kao ekskluzivni promoter i snaga ove popularne godišnje nagrade koja slavi najbolje od pop kulture. E! Je vlasnik "People's Choice nagrade" i to uključuje godišnji događaj uživo zajedno sa svim digitalnim i društvenim naporima. Sada u svojoj 44. godini People's Choice nagrada predstavljaju jedinu nagradu koja je u celosti određena glasovima publike za omiljene likove u filmovima, muzici, televiziji i pop kulturi. People’s Choice oficijalni sajt na www.PeoplesChoice.com poseduje platformu za glasanje u kojoj fanovi određuju nominacije i pobednike za godišnje nagrade. "People's Choice nagradu" prvobitno je stvorio 1975. godine Robert Stivers. "People's Choice nagrada" je ranije bila u vlasništvu Procter & Gamble, a producent je bio Mark Burnett za CBS.

makonda-tracker