Poznati na prvom rođendanu radnje Pierre Premier

Concept store Pierre Premier je velikom žurkom obeležio godinu dana postojanja na beogradskoj modnoj mapi, a za dobru zabavu pobrinuli su se Tijana Todorović i Lira Vega
0
1 / 9

Ljubitelji francuskog šika, moderne odeće i zanimljivog asesoara okupili su se u velikom broju kako bi obeležili ovaj mali jubilej. Zvanice je zabavljala Tijana Todorović u ulozi DJ-a, a da atmosferu podigne do usijanja bio je zadužen bend Lira Vega.

Kako bi ispratili Pierre Premeir modnu priču,. gosti su se posebno potrudili oko svog izgleda i mnogi su se pojavili u više nego šik izdanju.

Na rođendanu su se između ostalih zabavljali Branka Pujić, Vjera Mujović, Maja Uzelac, Iva Štrljić, dok su boje modne ekipe branili šminker Dragan Vurdelja, kreator Vladimir Lazarević, stilista Filip Maksimović, fotograf Milena Rakočević, manekenka Maja Atanasijević (Zipa Yoma) i model Vasa Nestorović.

Uz šarene balone, šampanjac i dobar ritam zvanice su se zadržale do duboko u noć Na ovaj način Pierre Premier nastavio je sa prijatnim iznenađenjima koje konstantno priprema i pokazao da je s pravom jedan od omiljenih butika Beograđankama od stila.

makonda-tracker