PROSLAVILI SMO 3. ROĐENDAN

AVIV PARK ZVEZDARA I KURIR NAPRAVILI VELIKU ROĐENDANSKU ZABAVU

0

Slavili smo zajedno uz celodnevni program za decu i odrasle, velike popuste, druženje i fotografisanje sa Ognjenom Amidžićem

foto: Promo
foto: Promo

Aviv Park na Zvezdari, u subotu 13. oktobra proslavio je svoj treći rođendan. Zabava je krenula otvaranjem i trajala sve do kasnih večernjih sati, gde smo svi zajedno uveličali proslavu trećeg rođendana Aviv Park Zvezdara.

 

Početak programa, namenjen našim najmađima, počeo je fenomenalnom atrakcijom, čovekom na štulama koji je zadivio posetioce, a nastavljen je uz astrološke i numerološke radionice koje su izazvale ogromno interesovanje lepšeg pola. U trenutku kada su se pojavile maskote, posetioci su se fotografisali u svakom kutku Aviv Parka Zvezdara. Kreativnost mađioničara i umetnika face paintinga nije ostavila ravnodušnim nijedno dete, a predstava za decu je bila idealan momenat da pred početak zvaničnog dela sa Ognjenom upotpunimo svoj stil velikim rođendanskim popustima, koje su pripremili zakupci.

 

 

Glavni deo proslave, koji je počeo tačno u 18 sati sa poznatim voditeljem Ognjenom Amidžićem, otvorili smo zvanični deo programa kroz druženje I fotografisanje.

 

Svi posetioci rođendanske proslave imali su priliku da posete promo korner stambenog kompleksa Moj Aviv, koji će biti postavljen do petka, 19. oktobra. Ovaj jedinstveni kompleks ponudiće kvalitetne stanove za miran porodični život na Zvezdari. Više informacija o kvadraturi, opremljenosti i dostupnosti struktura stanova posetioci Aviv Parka mogu da dobiju i u prodajnoj kancelariji koja se nalazi na drugom spratu tržnog centra, pored dečje igraonice. Iza ovog stambenog kompleksa stoji renomirani izraelski investitor “Aviv Arlon”, dok je ekskluzivni zastupnik za prodaju vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji “CBS International”, deo “Cushman & Wakefield grupe”.

 

Rođendansko slavlje nikada nije bilo zabavnije.

 

1 / 16 Foto: Promo

 

 

 

 

makonda-tracker