VIKEND VELIKE ZABAVE UZ AMADEUS BEND

STADION SHOPPING CENTER I GLOSSY POKRENULI RITMOVE ŠOPINGA OVE JESENI

0

Popusti velikih brendova, stilizovanje, fotografisanje i koncert Amadeus benda samo u šoping centru Stadion

Ovog vikenda, imali smo priliku da se zabavimo, pevamo i plešemo u ritmu hitova Amadeus benda.

 

foto: Promo

 

Kupovina nikada nije bila lepša. Uz fenomenalne popuste, svaki posetilac je kreirao samo svoj specifičan svetski stil. I kao svaka prava zvezda, svaki novi stil je zabeležen fotografisanjem u atmosferi najvećih gradova: Milana, Njujorka i Pariza. Velika gužva I red za slikanje svog savršenog stila ispred “Magic Mirror-a”, nije sprečila posetioce da se više puta slikaju. Momenti koje su posetioci zabeležili u atmosferama svetskih gradova, kružili su socijalnim mrežama tokom celog vikenda.

 

foto: Promo

 

A u popodnevnim časovima, tokom subote I nedelje, pokrenuli smo kreativni ritam najmlađih i igrali sa balonima, perlama, a prava radost krenula je kroz kvizovove i radionice.

 

foto: Promo

 

U ritmu velikih popusta tokom ovog vikenda, koje su izazivali oduševljenje posetioca, pokrenuli smo pravi ritam u nedelju u 18h uz koncert Amadeus benda.

 

foto: Promo

 

Voditeljka Marija Lazić je pozdravila sve posetioce I najavila koncert. Atmosferu koju je podigla pred sam koncert, samo je bila uvertira u atmosferu koju je Amadeus bend tokom koncerta podigao. Svi posetioci su igrali I pevali uz ritmove poznatih hitova.

 

foto: Promo

Bio je ovo vikend velike zabave u šoping centru Stadion u ritmu svetskih stilova, fotografisanja I hitova Amadeus benda, kupovina nikad nije bila lepša.

makonda-tracker