evergrin

YU GRUPA U FESTU 27.OKTOBRA: Koncert za najvernije fanove!

0

Jedan od najvećih bendova ikada sa ovih prostora, legendarna YU GRUPA prirediće svojim Zemuncima veče za pamćenje – nastupiće u klubu Fest 27.oktobra od 22h!

foto: Promo
foto: Promo

 

Ovakva intimna druženja u klubovima su možda nešto na šta njihova publika nije navikla, ali je sigurno priželjkivala. Bliži kontakt sa publikom je nešto čega su se i članovi Yu grupe uželeli: „Neposrednost i intimnost koje imaju klubovi nemaju veliki prostori. Uželeli smo se da sa bine publiku gledamo oči u oči. To je posebna inspiracija za muziciranje.“

 

Braća Jelić su živi dokaz da je rokenrol nezaustavljiv – već 48 godina zajedno se bore za svoju muziku na binama širom regiona, ali i sveta. Kao već iskusni i uvaženi muzičari 1970.godine osnovali su Yu grupu, i narednih 48 godina, kroz 12 albuma, mnogo uspešnih koncerata i na desetine vanvremenskih hitova, dokazali svoju veličinu i svoje, više nego zasluženo, mesto na vrhu domaće rok scene.

U Zemunu su stasali, u Zemunu su dobili ime, i za Zemun i Dunav ih veže mnogo važnih, životnih i muzičkih trenutaka. Baš zato je 27.oktobar dan koji treba odvojiti za njih - nekoliko decenija prijateljstva između njih i najdugovečnijeg zemuskog kluba biće krunisano njihovim prvim koncertom u Festu!

 

yu grupa
yu grupafoto: Promo

 

Dragi, Žika, Pera i Žule garantuju da će ovo biti sasvim posebno veče, budite i vi njegov deo, na vreme obezbedite ulaznicu za ovo druženje sa najvećima!

makonda-tracker