Ivana Selakov i Bora Đorđević pravili koktele u klubu Mr.Stefan Braun

Bora Đorđević, Ivana Selakov, tekstopisac Aleksandra Milutinović i voditelj Nikola Milivojević uživali su u ponedeljak uveče na humanitarnoj akciji u klubu Mr. Stefan Braun
0
1 / 8

Nakon uspešne akcije tokom januara, kada su skupljena sredstva za kupovinu EKG aparata za dečiju bolnicu u Kraljevu, omiljeno mesto poznatih ličnosti, noćni klub Mr.Stefan Braun, organizovao je humanitarnu akciju i tokom februara. Svakog ponedeljka mnogobrojne poznate ličnosti pomažu da se skupi što više novčanih sredstava za dvadeset četvorogodišnju Minu Vejsilović koja boluje od tuberkuloznog meningitisa.

Tako su se i drugog ponedeljka u februaru u šanku u ulozi barmena humanitaraca našli: Bora Đorđević, Ivana Selakov, tekstopisac Aleksandra Milutinović i Nikola Milivojević, voditelj emisije City. Svojom donacijom ovo humanitarno veče otvorio je najpopularniji roker na Balkanu, legendarni Bora Čorba, a u donacijama su ga pratili ostali celebrity barmeni, još jednom dokazavši da zaista nije teško biti human. Podršku humanitarnoj akciji kluba Mr.Stefan Braun i emisije Paparazzo - lov na poznate pružili su i Rasim Ljaji i Ministarstvo za rad i socijalna pitanja odlučivši da doniraju sva novčana sredstva koja budu nedostajala za Minin dvomesečni boravak na rehabilitaciji.

makonda-tracker