Ne propustite

Stand up Darka Mitrovića "Nije mi ništa" prvi put u Kombank dvorani

0

Nakon par godina apstinencije i pregršt nastupa po beogradskim klubovima, stiže nam novi Stand up Specijal Darka MitrovićaNIJE MI NIŠTA”.

darko mitrović
darko mitrovićfoto: Promo

Za ovaj specijal tvrdi da će biti najsuroviji do sada. Nakon “MOZGA BEZ”, “ISPOVEST ZAKRŽLJALOG UMA”, “ OVO SU 40-e” i “SAM PROTIV SEBE”, već smo se nekako navikli na njegov surov, britki, a ponekad i mračni humor u kojem ne štedi nikoga, a ponajmanje ljude koje voli.

Uostalom to isto radi već više od decenije u svojoj radijskoj emisiji “MENTALNO RAZGIBAVANJE”.

U svom novom specijalu “NIJE MI NIŠTA” sa sasvim svežim materijalom izneće svoj prljav veš do najsitnijih detalja. Napadi panike, seks, suočavanje sa smrću, bračni život, religija, kao i apsurdi svakodnevnice, samo su neke od tema. Od samog početka on udara direktno u glavu. Naravno da će se osvrnuti i na politički život, jer on bez toga jednostavno ne može.

 

darko mitrović
darko mitrovićfoto: Promo

Kao specijalni gost pojaviće se Igor Brakus, radijski i televizijski voditelj, autor emisija “ Brakus od 3 do 5”, “Brakusovi dobri ljudi”, “Ninžda ratnici”…

Uz Nikolu Gregovića, Igor Brakus i Darko Mitrović čine ekipu koja je za Comedy Central uradila scenario i pozajmila glasove za potpuno neobičnu i otkačenu emisiju kratke forme “MEDONJE IZ KRAJA”.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane.

 

 

makonda-tracker