Jelena Karleuša u klubu Stefan Braun

Donirajući pozamašnu sumu, pevačica Jelena Karleuša otvorila je još jedno humanitarno veče koje se održava svakog ponedeljka u klubu Mr. Stefan Braun
3
1 / 8

Drugog ponedeljka u februaru u ulozi barmena u šanku našli su se Vesna Vukelić Vendi, Lexington Bend, voditeljka Ljubinka Dobrosavljev, kao i Bane Lalić iz grupe MVP, a podršku su pružili i voditelj Vlada Stanojević, kao i pevačice Katarina Živković i Kaja Ostojić.

Nakon uspešne akcije tokom januara, kada su skupljena sredstva za kupovinu EKG aparata za dečiju bolnicu u Kraljevu, emisija Paparazzo lov na poznate koja se emituje na TV Pink i omiljeno mesto poznatih ličnosti, noćni klub Mr.Stefan Braun, organizovali su zajedničku humanitarnu akciju i tokom februara. Mnogobrojne poznate ličnosti sada pomažu da se skupi što više novčanih sredstava za dvadesetčetvorogodišnju Minu Vejsilović koja boluje od tuberkuloznog meningitisa. Podršku humanitarnoj akciji pružili su i minister Rasim Ljajić i Ministarstvo za rad i socijalna pitanja odlučivši da doniraju sva novčana sredstva koja budu nedostajala za Minin dvomesečni boravak na rehabilitaciji.

makonda-tracker