FILMSKO POPODNE

BESPLATNA PROJEKCIJA NAJVEĆIH DOMAĆIH FILMSKIH OSTVARENJA U STADIONU SC

0

I ovog vikenda od 12 do 14 časova kreativna radionica Mali film, približiće najmlađima svet pokretnih slika, koje su sastavni deo stvaranja filma.

foto: Promo
foto: Promo

Tokom cele nedelje uživali smo u zabavnom letnjem popodnevu u Stadionu SC uz besplatnu filmsku projekciju za sve posetioce Stadiona SC, kokice i radionice za najmlađe.

foto: Promo

Velika domaća filmska ostvarenja su nasmejala mnoge, dok su naši najmlađi imali priliku da uz radionicu Mali film nauče kako se pravi film.

 

foto: Promo

Još ovog vikenda imate priliku da uživate u filmskom popodnevu u Stadionu SC, uz besplatne projekcije svakoga dana od 18 časova, a subota je rezervisana za ekskluzivna emitovanja čak dva ostvarenja.

 

foto: Promo

Zauzmi svoje mesto u Stadionu na vreme i pridruži nam se uz glumačke velikane:

 

foto: Promo

Petak, 17. 8. Kad budem mrtav i beo

Subota, 18. 8. Nacionalna klasa i Poslednja trka

Nedelja, 19. 8. Maratonci trče počasni krug

 

foto: Promo

Najsrećniji učesnik Instagram konkursa će u subotu 18. avgusta biti nagrađen sa 4 karte u Hollywoodland akva-parku. Zato zapratite zvaničan Instagram profil @stadionshopingcenter i još danas slikajte svoju letnju zabavu u Stadionu SC, a fotografiju podelite na svom Instagram profilu pod haštagom #stadionfilmskopopodne. Ime srećnog dobitnika će biti objavljeno na Instagram profilu Stadiona SC putem Instagram priče, u subotu, 18. avgusta, u 12 časova.

 

foto: Promo

Savršenom letnjem provodu nikad kraja. Ako zauzmete svoje mesto na Filmskom popodnevu na vreme i budete medju prvih 20 posetilaca, u nedelju 19. avgusta, imaćete priliku da uživate u filmu i dobijete na poklon Caribic pica vaučer.

 

foto: Promo

Zauzmi svoje mesto na vreme i uživaj u filmskom popodnevu u Stadionu SC!

 

makonda-tracker