Erik Pric i Sander Kleinenberg na Beck’sperience-u

0
U okviru desete Beck’sperince žurke koja će se održati 12. marta u Beoexpo centru, nastupiće dva svetski priznata di-džeja Erik Pric i Sander Kleinenberg, a prodaja karata počinje u ponedeljak 24. januara

Sander Kleinenberg, više od dvadeset godina superstar mnogih festivala širom sveta, nalazi se na samom vrhu svetske elektronske muzičke scene. Daleko je ispred svojih kolega u spajanju video slika i drugih vizuelnih sadržaja u svojim VDJ nastupima koji pružaju nezaboravan noćni provod, pa samim tim nije ni čudo da ga je Pioneer izabrao kao promotera i zvaničnog test vozača za svoju profesionalnu liniju CD i DVD opreme.

Na ovogodišnjem Beksperience-u Beograđani će moći da se uvere da je Sander izgradio međunarodni ugled na sposobnosti da stvori sjajnu atmosferu uz jedinstveno vizuelno iskustvo, kao i da osete delić atmosfere Pacha-e i njegovih čuvenih žurki Pure Pacha Ibiza a i da čuju po nešto od materijala sa Sanderovog novog albuma na kojem se kao gost pojavljuje i Džem Kulum. Za ljubitelje starijeg Sanderovog rada, sigurno ce tu biti i poneka od ranih numera a možda baš i remiksi koje je radio za Džastina Timberlejka, Dženet Džekson ili Eurithmics.

Posle Beograda, Sander će nastaviti da oduševljava publiku u poznatim klubovima Ministry of Sound u Londonu i Avalon u Los Anđelesu, kao i na festivalima Creamfields, Global Gatherings u Velikoj Britaniji, Kijevu i Poljskoj i na Glastonbury festivalu.

Zanimljivo je da je Beck’sperience drugi nastup Erika Prica u okviru njegove svetske turneje koja počinje 7. marta nastupom u Moskvi. Ovaj čuveni švedski di-džej je nedavno postao otac zbog čega je odlučio da  prva dva meseca provede van bine. Pric koji je ljubitelje elektronskog zvuka zauvek osvojio hitovima Call on me i Pjanoo, najavljenim albumom i novim singlom Niton (Razlog) koji treba da izađe u februaru, vraća se main stream tokovima.

Ulaznice po ceni od 1600 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima Bilet Servisa, Card Service-a, Eventim-a, Doma Omladine i Gigstix-a (Novi Sad).

Beck'sperience je tokom proteklih godina domaćoj publici pružao uvek vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike kao što su Sven Väth, Laurent Garnier i Tiga. Nastup The Chemical Brothers zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok nam je deveti Beck’sperience u Beogradsku arenu doveo Massive Attack.

makonda-tracker