Beogradski Sensation: Karte u prodaji

0
Regularna prodaja karata za Beogradski Sensation počela je od ponedeljka, 17. januara 2011. godine, dok se onlajn prodaja karata nastavlja putem sensation.com sajta kao i prvi put u Srbiji - putem Facebook-a

U ponedeljak ujutro, na blagajni Beogradske arene, najverniji Sensation fanovi čekali su u redu kako bi došli do svoje ulaznice za dugoočekivani događaj koji će se održati u subotu, 21. maja 2011. godine. Putem Facebook stranica, gde je preko 120.000 fanova Sensation-a tražilo dovođenje ovog muzičkog spektakla u Beograd, dogovarana su okupljanja ispred Arene kako bi se na vreme kupile karte.

U međuvremenu, iz kompanije Insomnia Global SEE, regionalnog promotera Sensation-a, stižu informacije da su veoma zadovoljni kako prodajom karata tako i velikim interesovanjem fanova. Karte su puštene u prodaju na svim prodajnim mestima Card Service-a www.tickets.rs kao i na blagajni Beogradske arene i preko sajta www.arenabeograd.com. Cene karata u dinarima su Regular 7000 din, VIP Deluxe 14,000 din dok za VIP Gold Deluxe ponudu svi koji žele da saznaju nesto više mogu to učiniti putem email-a vip@insomnia-global.com. U cenu su uračunati svi pripadajući porezi i troškovi. Cena karte u dinarima se neće menjati. U regionu se karte mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima. Od početka februara 2011. godine, kada se očekuje i predstavljanje ostalih izvođača, karte će se moći kupiti i u prodajnim mestima Telenora širom Srbije, koji je pripremio senzacionalne ponude i iznenađenja.

Ukoliko želite da pratite informacije vezane za Beogradski Sensation, to možete učiniti preko zvanične Facebook stranice http://www.facebook.com/Sensation.Belgrade.

makonda-tracker