Jedinstvena prilika

Vizuelni spektakl o kojem govori ceo svet: Srebro uskoro u Beogradu

0

U subotu, 7. jula, u Bašti studentskog kulturnog centra od 21h, Silver Dance Company iz Izraela izvešće vizuelnispektakl „Srebro“, čiji je koreograf Šimon Mansura. 

foto: Promo
foto: Promo

Ovo je šou koji kombinuje moderni hit-bit ples sa klasičnim i modernim tehnikama, vodeći tako posmatrača u svet mašte i beskrajnih mogućnosti. On kombinuje rad plesača sa idejom davanja života neživim objektima uz korišćenje različitih materijala, čime se dostiže širok opseg nivoa izražavanja.

 

Upravo kao što plesač kontroliše svoje telo u ekstremnim situacijama, različiti materijali se pojavljuju kao integralni deo plesačevog tela, ili kao posebni delovi. To je dug i dubok rad, sa nepoznatim krajem i rezultatima. To je zabavan i humoristički šou za celu porodicu, šou koji pokušava da dopre do gledalaca i podeli iskustvo s njima.

 

Materijali koji se koriste u šou su industrijski – srebrne cevi, različiti šeširi, materijal od likre za ljude-cevi, štapovi dekorisani tkaninama, prozirne cevi, svetleće sijalice i drugo. Svaki materijal drugačije reaguje i drugačije se koristi, svaka osoba-cev je individua zbog svoje pokretljivosti i izraza lica. Sve pomoćne stvari su sredstva pomoću kojih se prenose različita raspoloženja i misli umetnika.

 

Cena ulaznice je 450 din.
 
foto: Promo

 

 

makonda-tracker