Green Party u klubu Plastic

0
Povodom početka prikazivanja akcione komedije Green Hornet 3D distributerska kuća Tuck organizovaće Green Party u klubu plastic 14. januara

Žurka inspirisana motivima filma biće organizovana u klubu Plastic, u petak 14. januara. Dress code žurke je zelena boja. Film u čiju čast se organizuje ova zabava prati Brita Rida kog glumi Set Rogen, a koji je sin najistaknutijeg i najuglednijeg losanđeleskog medijskog magnata, koji je sasvim zadovoljan svojim životom bez nadzora kao i svojom pojavom na društvenoj sceni, sve dok njegov otac kog tumači Tom Vilkinson misteriozno ne umre, ostavivši Britu ogromnu medijsku imperiju. On sklapa neočekivano prijateljstvo sa najrevnosnijim i najinventivnijim radnikom u firmi svoga oca, Kejtom kog igra Džej Ču. Njih dvojca pronalaze svoju šansu u činjenici da po prvi put u životu urade nešto što ima značaja: da se bore protiv kriminala. Ali, da bi to uradili, odlučuju da i sami postanu kriminalci, da štite zakon kršeći ga.

Kada se on i Kejto nađu na ulicama, Brit postaje zaštitnik građana, The Green Hornet. Film Green Hornet 3D na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 13. januara.

 

Pogledajte trejler za film Green Hornet 3D:

 

 

makonda-tracker