pridružite se!

Druženje muzičara i pisaca sa decom iz Svratišta: Rambo Amadeus, Ognjenka Lakićević i Branko Rosić u humanitarnoj akciji Svi u 16!

0

"Svratište za decu" i "Paralel festival" pozivaju Vas da se pridružite akciji - "Svi u 16"!

foto: Promo
foto: Promo

Kafe bar "16" (Gospodar Jovanova 46) model je socijalnog preduzeća, koje je pokrenulo "Svratište za decu Beograd", s ciljem da se deci kad napune 16 godina i kada više zakonski nemaju pravo na korišćenje usluga svratišta, obezbedi mesto za praksu i moguće zaposlenje.

 

Kako bismo skrenuli pažnju na rad "16-ice", a pre svega na potrebu stalne podrške deci iz ugroženih porodica, u petak, 15. juna, organizujemo druženje poznatih muzičara i pisaca s klincima iz svratišta.

 

Rambo Amadeus, Ognjenka Lakićević, Branko Rosić i mnogi drugi družiće se s decom i razgovarati o muzici.

 

Dejan Vučetić Vuča
Dejan Vučetić Vučafoto: Promo

Biće izloženi i autorski radovi s tradicionalne Paralelove radionice "Strip i ploče". Tridesetak radova, među kojima i oni koje potpisuju - Dejav Vučetić Vuča, Dejan Marić Čekić, Saša Arsenić, Uroš Begović - prodavaće se po minimalnoj ceni. Ceo prihod je namenjen svratištu.

 

Saša Arsenić
Saša Arsenićfoto: Promo

Ovaj matine žur, koji će trajati od 17h do 20h, prilika je da se uz muziku, za koju je zadužen "Paralel festival", podrži svratište kroz kupovinu izloženih radova, kao i da se biblioteci "16-ice" pokloni neka knjiga ili strip.

 

 

makonda-tracker