sUPER POPUSTI I KONCERT

DANAS U STADIONU POČINJE SUPER SHOPPING WEEKEND Uz kupone iz Kurira popusti i do 50%

0

Danas i sutra Kurir u saradnji sa Stadion Shopping Centrom sprema velika iznenađenja za svoje verne čitaoce

foto: promo
foto: promo

Danas u Kuriru potražite kupone sa popustima do čak 50% na vaše omiljene brendove koje ćete moći da iskoristite samo ovog vikenda u Stadion SC. Pored toga, svi posetioci će moći da uživaju u bogatom zabavnom programu.

Pa vas tako danas od 14 do 16 časova čeka vas stilistkinja Sanja Mimić, koja će vam pomoći da odaberete trendi letnje kombinacije, a od 18.00 časova čeka vas spektakularan nastup Goce Tržan.

 

Na samom vrhu šoping centra, na fudbalskom terenu, oba dana, u periodu od 14 do 18 časova biće organizovan javni čas tenisa za najmlađe. Ovim putem Vas pozivamo da svojim prisustvom pomognete u razvoju tenisa u Beogradu. Javni čas će se vršiti po programu ITF-a (Međunarodne teniske Federacije) Play and Stay – tennis 10’s za uzrast do 10 godina (dečaci i devojčice). Najbolje očekuju i nagrade!

 

foto: promo

U nedelju u Stadionu su organizovane razne aktivnosti za decu: učenje plesnih pokreta uz Fly dance profesionalne koreografe, nastupi najvećih talenata plesnih grupa i radionice crtanja i voćnog modelovanja uz nagrade iznenađenja.

 

Dođite da provedete super vikend u Stadion SC!

makonda-tracker