Prednovogodišnji MTV I S.A.R.S. party u tržnom centru Ušće

0
MTV i Shopping Center Ušće predstavljaju prednovogodišnji MTV party i promociju novog albuma beogradskog benda S.A.R.S., u četvrtak, 30. decembra od 15 do 20 časova u holu ovog tržnog centra
foto: promo
foto: promo

Pored mini koncerta zakazanog za 17 časova na kojem će bend S.A.R.S. predstaviti neke od pesama sa novog albuma Perspektiva, posetioce Ušća zabavljaće i DJ Prema uz hitove koje rado slušate na MTV-ju. Muzički program biće upotpunjen zabavnim elementima koji će ovaj prednovogodišnji MTV party učiniti nezaboravnim.

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da nagrade svoje fanove jednim nesvakidašnjim poklonom. Naime, ukoliko tačno u ponoć novogodišnje noći, 31. decembra, posetite sajt mtv.rs - možete potpuno besplatno da preuzmete novi album sastava S.A.R.S. pod nazivom Perspektiva. Album će biti dostupan publici čitavog regiona putem svih regionalnih MTV sajtova, a ovo je ujedno i prvo album izdanje koje na svom sajtu objavljuje MTV.

Na osam novih pesama, koliko Perspektiva sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović. Članovi benda S.A.R.S. ne kriju entuzijazam povodom saradnje sa MTV-jem i objavljivanja drugog studijskog izdanja.

- Prezadovoljan sam novim albumom i biće mi drago ako publika bude isto tako odreagovala! Nastavili smo da se igramo sa muzičkim žanrovima, samo što smo ovog puta iskusniji u tome pa su i pesme dosta ozbiljnije. Drago mi je što će ljudi imati priliku da album skinu besplatno - rekao je frontmen benda Žarko.

makonda-tracker