Irena Grahovac: Koktel za prijatelje

Modna dizajnerka Irena Grahovac uspešnu poslovnu godinu zaokružila je juče koktelom za novinare i VIP zvanice u svom novootvorenom prodajnom objektu u Ruzveltovoj ulici
0
1 / 19 Foto: Promo

Prazničnu atmosferu upotpunio je Deda Mraz koji je prisutne zvanice najpre pitao da li su bili dobri, a potom je delio poklone. Izložene modele merkali su Leontina i Filip Pat, Boško Jakovljević, Nenad Radujević, Irina Kruška, Tamara Bakić, a neki su već odabrali bundice koje će ih grejati ove zime. Manekenke modne agencije Click pozirale su prisutnim fotoreporterima i snimateljima u Ireninim novogodišnjim kreacijama.

- Ovo su haljine od prirodne kože postavljene likrom, to je takozvana streč koža koja je vrlo atraktivna i trendi. Haljine su upotpunjene masivnim ukrasima u obliku cveta ili nakitom u kombinaciji kože i metala, a rajsferšlusi su korišćeni kao detalj koji ove modele čini još efektnijim. Sa ovakvim stajlingom definitivno bićete zapaženi gde god da se pojavite. Uz haljine sam kombinovala kratke bunde od jagnjećeg krzna sa kragnom od lisice ili rakuna – rekla je Irena Grahovac koja je među malobrojnim domaćim dizajnerima koji su svoj biznis uspešno proširili i van granica naše zemlje. Modna dizajnerka je ovom prilikom najavila da je dobila primamljivu ponudu da svoj brend Irena G predstavi i na inostranom tržištu, i da za nju narednih dana nema predaha, jer je uskoro očekuje svečano otvaranje prodavnice u Luksemburgu, a potom i u Nemačkoj.

makonda-tracker