Novogodišnja večera sa Sekom Aleksić

Folk diva Svetlana Aleksić priredila je gala večeru restoranu KT na Bežanijskoj Kosi kojoj su prisutvovale domaće i regionalne medijske kuće, fotografi i brojni Sekini poslovni saradnici i kolege sa estrade.
1
1 / 6

Tako su u odličnoj muzici Sekinog benda Aspirin, raznobojnim koktelima, šampanjcu, bogatom švedskom stolu i poslasticama uživali kompozitor i tekstopisac Dragan Brajević Braja, koji je došao u pratnji supruge Gordane, kreator Saša Vidić, Sekin kum Saša Tošić, pevačica Sanja Maletić, Saša Žika Jakšić, Dušan Svilar, Aco Pejović, kao i mladi pevač Adil. Ipak najdraži gost bila je Sekina majka Ibrima koja je za vreme večere pustila suzu radosnicu dok je njena mezimica prisutnima obraćala rečima.

- Iza mene je veoma uspešna godina u kojoj sam između ostalog zahvaljujući vama uspela da ostvarim sve zacrtane ciljeve. Veliko hvala svim medijima u nadi da ćemo i narednih godina imati korektnu saradnju - rekla je Seka koja je u toku večri otpevala nekoliko svojih hitova.

Da sve protekne u najboljem redu pobrinuo se Sekin suprug Veljko Piljkić, koji je u jednom trenutku uzeo mikrofon i zapevao sa svojom lepšom polovinom. Za vreme večere Seka se svim zvanicama u potpunosti posvetila, dok su na stolu stajali pokloni za svakog gosta. Inače, Aleksićeva je jedina zvezda u Srbiji koja se na ovakav način zahvalila medijima za korektnu saradnju i pokazala da je pravi profesionalac i da ne zaboravlja one koji od samog početka pratili njenu karijeru.

makonda-tracker