Šesnaesti rođendan Naxi radija

U prelepom ambijentu restorana Devetka na Košutnjaku, više od četiri stotine poslovnih partnera, saradnika i prijatelja uživalo je u proslavi šesnaestog rođendana Naxi radija koja je trajala do duboko u noć
0
1 / 28

Uz fenomenalnoj i energičnoj svirci benda Honey and milk zabavljali su se svi, od voditelja Naxi radija do poznatih gostiju – Alke Vuice, Viktorije, Ogija Radivojevića, Sanje i Andreja Ilića, Zlate Petković, voditelja Miljana Miličevića i Ivana Tešanovića, Zije Valentina, Igora Starovića i mnogih drugih. O tome kakva je atmosfera bila najbolje svedoči to što se podijum za igru nije praznio od prve pa do poslednje pesme. Specijalno iznenađenje za sve ipak je bio mini-koncert naše rok dive Viktorije koja je u jednom trenutku zapevala svoje najveće hitove Rat i mir i Barakuda, čime je izazvala prave ovacije gostiju i atmosferu podigla do maksimuma. Već na prve taktove prelepe balade Plava ptica u Viktorijinom izvođenju, niko nije ostao ostao ravnodušan, pa ni kompozitor Sanja Ilić, tvorac ove kultne pesme.

Glavna i odgovorna urednica Naxi radija Maja Raković predstavila je ekipu najslušanije beogradske radio stanice i najavila nove poslovne poduhvate u koje Naxi radio ulazi punim srcem. Kasnije su se svi uputili ka podijumu, na kojem su gosti ali i domaćini plesali do iznemoglosti, podjednako uz hitove Tine Tarner ali i Josipe Lisac, grupe Film, Prljavog kazališta i svih onih uz čije hitove slušaoci uživaju na 96, 9 MHz.

makonda-tracker