Poznati, lovci, ribolovci i gurmani u Hunting Lodge Turija

U petak 26. novembra u Hunting Lodge Turija, na jednom mestu našli su se političari, diplomatski kor, privrednici i javne ličnosti, kako bi uživali u novootvorenom, autentičnom objektu namenjenom lovcima, ribolovcima i ljubiteljima prirode
0
1 / 14

Turija koja je do sada bila poznata po kobasicijadi, sada je dobila još jednu turističku atrakciju koja će privlačiti ljubitelje prirode i dobrog zalogaja. Zvanice su uživale u nadaleko čuvenim vojvođanskim specijalitetima turijskim kobasicama, uštipcima, šunki od mangulice, čorbi od prepelica i najkvalitetnijim vinima. U prelepom dvorištu izveden je performans žonglera sa vatrom, a goste su dočekivali livrejisani vratari. Glumica Sonja Damjanović uputila je gostima reči dobrodošlice i pročitala stihove najpoznatijeg vojvođanskog pesnika i boema Mike Antića Psovke nežnosti.

Otkrivanjem retkog lovačkog trofeja, rogova jelena kapitalca, predsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić simbolično je otvorio Hunting Lodge Turija. Opuštenoj atmosferi doprinela je i svirka grupe Frajle. Pored dr Bojana Pajtića, otvaranju su prisustvovali ministar poljoprivrede Saša Dragin, ministarka NIP-a Verica Kalanović, predstavnici diplomatskog kora, kao i ličnosti iz javnog života Bojana Lekić, Snežana Dakić, Biljana Popović-Ivković, Adrijana Čortan.

makonda-tracker