Scholl zabava na štiklama

Poznate dame Ivana Baltić, Vesna Dedić, Ivana Zarić, Sanja Radan i Tijana Jeftić imale su priliku da isprobaju nove, jedinstvene Scholl Biomechanics uloške za ženske cipele sa visokom štiklom i uvere se da svaka ženska cipela postaje udobna
0
1 / 3 Foto: Promo

Ulošci za cipele sa štiklom Scholl Biomechanics svojim dizajnom smanjuju opterećenje u regiji stopala. Izrađeni su od posebnih materijala tako da svojom mekoćom čuvaju stopala i pomažu u prevenciji bola i umornih nogu, čineći svaku žensku cipelu udobnom.

- Stručnjaci iz Scholl-a osmislili su ove uloške vođeni idejom da pomognu ženama koje često nose štikle. Bol i problemi umornih i oteklih nogu poznati su damama koje vole visoke potpetice. Ovi problemi često ograničavaju slobodu izbora cipela. Nošenje visokih štikli menja sile i stres koji utiču na stopala tokom hoda, pa tako opterećenje celog tela nije ravnomerno raspoređeno na stopalu. Biomechanics ulošci ublažavaju ove probleme vraćajući stopalo u ispravan položaj, amortizujući pritisak na prednjem delu stopala i peti – izjavio je ovom prilikom Nenad Božović, komercijalni direktor SSL International za Adriatik regiju.

makonda-tracker