dance, dance, dance...

Ove praznike ćete pređuskati: Pet žurki koje ne treba propustiti

0

Peto izdanje Central Dance Event novogodišnje platforme donosi čak pet događaja za ljubitelje elektronskog zvuka, u periodu od 23. decembra do 13. januara u Hangaru kod Luke Beograd.

foto: Promo
foto: Promo


Centralni deo obuhvata tri večeri - 30. i 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine, u okviru kojeg će, prvog dana, nastupiti berlinski duo Pan Pot, Marko Milosavljević i Lea Dobričić, kao i gost iz Makedonije DJ Flooder.
Doček Nove godine, poveren je muzičarima Diynamic Showcase-a, u okviru kojeg će nastupiti Kollektiv Turmstrasse live, Magdalena i Lehar, uz domaćeg predstavnika Kristijana Molnara.

 

foto: Promo


Reprizu dočeka Nove godine, prvog januara, obeležiće Drumcode Showcase, koji predstavljaju Ilario Alicante i Dense & Pika, a pridružiće im se Ilija Đoković.

Uvertira u trodnevni novogodišnji maraton je Central Dance Event promo žurka, koja će biti održana 23. decembra, takođe u Hangaru, kada će nastupiti mlade nade svetske elektronske scene Charlotte de Witte i La Fleur, kao I naše poznate di-džej dame Kristina Lalić i Nevena Jeremić.

 


Poslednji događaj Central Dance Event-a je zakazan za 13. januar, kada dolaze Anja Schneider i Rodriguez Jr, nekadašnja polovina elektro benda The Youngsters.

makonda-tracker