napravite prvi korak

Radionica Siniše Ubovića 9. decembra u Beogradu: Saznajte kako da postanete jači od svog bola

0

Na ovoj radionici koja se održava 9. decembra naučićete kako da razumete svoj bol jer to je prvi i najvažniji korak ako želite da ga prevaziđete.

foto: promo
foto: promo

Ova radionica predstavlja najefikasniji način da svoj bol iskoristite kao saveznika i da nastavite dalje slobodni i spremni za velike stvari. Siniša Ubović autor velikog broja bestselera samopomoći na osnovu svoje nove knjige "Jači od bola", koja je za samo mesec dana izbila na vrh svih top lista beogradskih knjižara , sačinio je ovu novu i posebnu radionicu .

 

- Podeliću sa vama svoje lično iskustvo, praktične vežbe, tehnike i alate koji će vam pomoći da zatvorite vrata prošlosti i lagano otvorite vrata novih mogućnosti. Lekcije kroz koje ćemo proći jednim delom su zasnovane na mojoj novoj knjizi "Jači od bola" uz koju možete samostalno da radite. Ipak, mnogo veći akcenat ove radionice je na dodatnim vežbama i iskustvima koja će vam otvoriti prostor za samostalni rad - kaže autor i motivacioni govornik i dodaje da je ovo idealna prilika da se poslednji put u ovoj 2017. godini pripremimo za novo poglavlje ispunjenijeg života.

 

Radionica se održava u subotu 9. decembra od 17-20h. Više informacija ovde.

makonda-tracker