Ilija Bozoljac i Marko Đurovski promovišu klub Plastic

Popularni prestonički klubovi Plastic i Mint otvoriće svoja vrata za sezonu 2010/2011 u petak i subotu, 15. i 16. oktobra
0
1 / 6

Otvaranje će pratiti kampanja I am still Plastic koja se nastavlja na ideju prošlogodišnje sezone, a to je da Plastic čine upravo ljudi. Brojne poznate ličnosti i gradske face učestvuju u ovogodišnjoj kampanji, koju je osmislio kreativni tim Plastica. Fotograf je Marko Krunić, stilista Zipa YoMa, dizajner je Slobodan Jovanović Coba, za hairstyle je bio zadužen Milan Sarić, a za make up Marko Nikolić, dok su garderobu  obezbedili N Sport, Supermarket i Bata Spasojević.

Na promotivnim fotografijama možete videti Iliju Bozoljca, Vladu Aleksića, Tijanu Kondić, Žarka Stepanova, bend Sevdah Baby, Milicu Stojanović, Marka Đurovskog, Unu Senić, Zorana Pajića, Danijela Stevanovića, Aleksandru Janković i mnoge druge.

Nakon svečanog vikenda otvaranja, Plastic nastavlja sa svojim redovnim programom gde posetioce sredom očekuje veče pod nazivom Buzzin, najbolje hip hop i r’n’b veče u gradu, u okviru kojih će biti mnoge promocije, gostovanja i koncerti. Četvrtkom poznati glumci, voditelji, sportisti, kreatori, manekeni, dizajneri i ostale javne ličnosti imaju priliku da zavrte svoju muziku u okviru večeri DivaStated, kada posetioci imaju priliku da daju novčanu podršku onima kojima je i najpotrebnija. U narednom periodu DJ-evi će postati Zoran Kesić, Shobaya, Ivon Jafali, Marko Janjić, Aida Alilović, a specijalno modno veče goste kluba očekuje 28. oktobra, usred beogradske nedelje mode. Petkom je veče The House Of Plastic kada Mirko & Meex predstavljaju najčistiji house, dok subotom, tradicionalno – Ike, Prema i Me-High-Low predstavljaju Mainstream Pressure.

Inostrani gosti koji će se predstaviti ove sezone u klubu Plastic iznenadiće mnoge, a prvi nastup zakazan je za 29. oktobar kada vas očekuje DJ set britanskog sastava Klaxons.

Mint je i dalje glavno gradsko utočište koje predstavlja sinonim za ušuškan i dobar provod, a od ove sezone ponovo je odvojen od glavnog kluba. Petkom će se smenjivati MKDSL i Nemanja Kostić (B92) sa svojim gostima i presekom najaktuelnije elektronske muzike, dok će za glavni klupski dan u nedelji biti zaduženi Coba, Petko, Dacha, Sale Gramophonedzie i Sale Fuckin’ Blue.

makonda-tracker