velika čast

Serbia Fashion Week-u uručena nagrada za internacionalni uticaj u modi

0

U okviru drugog međunarodnog Sarajevo Fashion Film Festivala, koji se organizuje u saradnji sa sa Holivudom, Londonom, Madridom, Berlinom i Istanbulom, manifestaciji Serbia Fashion Week uručena je navedena nagrada.

foto: Promo
foto: Promo


U svečanoj kongresnoj sali sarajevskog hotela Hills, predsednica Serbia Fashion Week-a, Svetlana Horvat, primila je ovu laskavu nagradu uz sledeće reči:

 

"Jako sam srećna što sam bila u Sarajevu i što je povod mog dolaska bio toliko značajan. Nagrada koju sam primila predstavlja mi izuzetnu čast."

 

foto: Promo

 

Manifestacija sa najekspanzivnijim rastom posetilaca i učesnika: Više od 35.000 ljudi posetilo Serbia Fashion Week

 

Sarajevo Fashion Film Festival predstavlja najznačajniji modno-filmski događaj u Bosni i Hercegovini, a na kome je ponuđen široki spektar pogleda na inovativan svet mode i filma, prikazivanjem raznolikog izbora modnih, reklamnih i kratkih dokumentarnih filmova i muzičkih spotova.

 

Prema rečima organizatorke festivala, Amele Radan, ova manifestacija predstavlja jedinstvenu priliku modnim entuzijastima za druženje, umrežavanje, razmenu iskustava i otvaranje mogućnosti, kako u Bosni i Hercegovini, tako i širom sveta.

 

makonda-tracker