stižu i prve ulaznice

EXIT šalje globalnu poruku sa svih pet festivala u 2018: Izlaz je sloboda!

0

Nakon najobimnije godine u svojoj istoriji, u idućoj EXIT sprema još veći festivalski poduhvat! Festivalska porodica sad broji pet članova u isto toliko zemalja regiona, a u planu je još niz različitih pratećih događaja, u zemlji, regionu, ali i na još par svetskih destinacija. Centralno mesto okupljanja je svetski poznata Petrovaradinska tvrđava, gde će se od 12. do 15. jula iduće godine održati 18. po redu EXIT festival.

foto: Promo
foto: Promo

 

Nakon EXIT Leta ljubavi 2017, koje je svet podsetilo na temeljne vrednosti leta 1967. kada je nastao revolucionarni humanistički "hipi" pokret koji je zauvek promenio svet, EXIT će u godini svog "punoletstva" slaviti jedno od najvećih tadašnjih dostignuća, a to je iznad svega lična sloboda.

 

EXIT je jedan od retkih muzičkih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom je globalni poziv na slobodu od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama u kojima se danas nalazi naša civilizacija. Nakon što je EXIT Summer of Love u 2017. postavio rekord sa četiri festivala, EXIT Freedom biće dosad najveći festivalski poduhvat, ne samo u regionu, već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Rumuniji, Hrvatskoj i Srbiji.

 

foto: Promo

U utorak 12. decembra, tačno u podne, stižu i prve EXIT ulaznice po poklon ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od rekordnih 70% u odnosu na njihov finalni iznos! Prve ulaznice za EXIT svake godine se rasprodaju za svega par sati, a njihova sledeća cena biće automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent. Ulaznice u Srbiji prodavaće se na sajtu www.exitfest.org, kao na i blagajnama prodajne mreže Gigs Tix.

 

Prvi kupci ulaznica za EXIT festival od 12. decembra, pored do sad najveće uštede, automatski postaju i članovi EXIT Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će naredne godine, kao i do sad, prvima biti ponuđene nove EXIT ulaznice po najpovoljnijoj ceni. I ove godine, prve ulaznice sa popustom od 75% već su dostupne članovima EXIT Trajba, koji u kupovini imaju i posebne pogodnosti i poklone.

 

Prvi potvrđeni izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Festival84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, i to iz najrazličitijih muzičkih žanrova po čemu je, takođe, EXIT poznat na svetskoj festivalskoj sceni.

makonda-tracker