Tijana Dapčević u akciji za bezbedne ulice i u Novom Sadu

Na velikom platou ispred SPENS-a u Novom Sadu održana je poslednja u nizu ovogodišnjih akcija, pod nazivom Hyundai bojice za bezbedne ulice, koje u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova organizuje Hyundai Auto Beograd. Program je vodila Tijana Dapčević
0
1 / 3

U akciji posvećenoj bezbednosti dece u saobraćaju u Novom Sadu učestvovalo  je 150 dece iz Osnovne škole Ivan Gundulić i Osnovne školeVuk Karadžić koja su se takmičila u kvizu znanja, likovnom konkursu i kreativnoj radionici Deca na raskrsnici.

Deca prvog i drugog razreda takmičila su se u crtanju na temu bezbednosti u saobraćaju a deca trećeg i četvrtog razreda su imala priliku da pokažu znanje na testovima poznavanja saobraćajnih propisa i tokom simulacije saobraćajnih situacija na raskrsnici. Žiri koji je bio sastavljen od predstavnika MUP-a i Hyundai Auto Beograda ocenjivao je decu u sve tri discipline. Školama i najuspešnijim učenicima u svim oblastima takmičenja dodeljeni su edukativni kompleti, knjige na temu bezbednosti, saobraćajni znaci i raskrsnice koji će im poslužiti da prošire svoje znanje iz ove veoma bitne oblasti.

U toku septembra i oktobra ove godine Hyundai Auto Beograd je u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova  realizovao ovakve akcije u Nišu (18.9.), Jagodini (22.9.), Beogradu (25.9.) i prvog oktobra u Novom Sadu.

U skladu sa aktivnostima koje širom sveta organizuje Hyundai Motor Company, Hyundai Auto Beograd je u septembru 2008. pokrenuo dugoročnu akciju posvećenu povećanju bezbednosti dece u saobraćaju pod nazivom Hyundai bojice za bezbedne ulice i već treću godinu za redom organizuje obuke školske dece u oblasti bezbednosti u saobraćaju. Slične aktivnosti se planiraju i u narednim godinama, jer je briga o bezbednosti dece u saobraćaju dugoročno opredeljenje Hyundai Auto Beograda.

makonda-tracker