Ana Bebić, Iva Štrljić i Slađa Delibašić na Chipsy Beogradskoj Rolerijadi 2010

1
Mnogobrojne poznate ličnosti učestvovaće na Chipsy Beogradskoj Rolerijadi koja će se održati u nedelju 3. oktobra od 10 do 22 časova, a svi zainteresovani učesnici i posetioci moći će da pomognu Prihvatilištu za decu da dobiju novi i veći dom
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Podršku humanitarnoj akciji Pobedi za decu Prihvatilišta pružile su mnoge poznate ličnosti, među kojima su Zdravko Čolić, Nemanja Vidić, Vlado Georgijev, Isidora Bjelica, FK Crvena Zvezda i Partizan, Lazar Ristovski i mnogi drugi. Dolazak na ovaj događaj potvrdili su Ana Bebić, glumci Iva Štrljić, Slobodan Stefanović, Igor Bećirić, voditelji jutarnjeg programa B92 Uzdizanje, hor Čarolija, pevačica Slađa Delibašić. Poznate ličnosti će od 11 do 16 časova biti gosti Rolerijade na Uniqa Osiguranje štandu, kako bi zajedno pomogli u prikupljanju novca za bolje i lepše Prihvatilište. U zamenu za novčani prilog, donatori će moći da dobiju ili prigodne poklone ili da se fotografišu sa nekom od poznatih ličnosti.

Chipsy Beogradsku Rolerijadu 2010 organizuje udruženje Beogradska rolerijada, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Prijava takmičara za najveću žurku na rolerima vrši se putem sajta www.rolerijada.rs ili lično u poslovnici Telekoma Srbije na Terazijama 24, svakog dana od 9 do 21 čas. Prijavljivanje je moguće i na dan Chipsy Beogradske Rolerijade na mt:s prijavnom pultu na Trgu Republike, pod uslovom da preostane startnih brojeva.

makonda-tracker