Sweet Child of Belgrade digao na noge čitavu Arenu

Čast da otvore Jelen Live spektakl u Beogradskoj areni pripala je sastavu Night Shift. Atmosfera je dodatno usijana nastupom američkog benda Danko Jones, dok je frontmen GN’R-a, Aksel Rouz, pozdravio oko 15.000 posetilaca u Areni
1
1 / 3

Gansi su održali dvoipočasovni koncert tokom kojeg su osim promocije novih pesama sa albuma Chinese Democracy, izveli i mnoge hitove na kojima su rasle generacije njihovih obožavatelja. Pored odsviranih svih numera sa najavljene set liste, Aksel je oduševio publiku sa neplaniranim izvođenjem pesme Don’t cry, kada je iz publike dobio transparent Sweet child of Belgrade. Apsolutni hit Jelen Live-a bila je pesma Sweet child of mine, uz čije ritmove je publika potpuno poludela. Trans i pozitivne ovacije nastale su kada se Aksel tokom izvođenja ove pesme ogrnuo srpskom zastavom.

Već tradicionalno Aksel je sakupio tokom koncerta desetak najlepših devojaka koje su odslušale koncert sa pozornice, a kasnije bile i gosti na after partiju! Uvek ekscentrični i spontani Aksel Rouz pozvao je i sve slučajne prolaznike i fanove koji su ga čekali na nezaboravni after party u hotelu Hyatt koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.

makonda-tracker