Slavica Ćukteraš i Milan Topalović: Spektakl u Zaječaru

Na višečasovnom spektakularnom koncertu povodom 115. rođendana Zaječarske pivare nastupili su i Slavica Ćukteraš i Milan Topalović Topalko
0
1 / 8 Foto: Promo

Proslavu jubileja otvorio je bogat kulturno – umetnički program uz splet narodnih igara, da bi se čuveni južnjački temperament rasplamsao koncertom Zvezda Granda – Milana Topalovića Topalka i Slavice Ćukteraš. Atmosferu su do usijanja, kao i uvek, doveli trubači, a veliko finale krunisano je spektakularnim vatrometom koji je na simboličan način označio uspeh Zaječarske pivare. 

Šarmantni voditelj Dejan Pantelić napravio je sjajan balans između izvođača, domaćina i oduševljenih posetilaca, koje je u retkim predasima slao na okrepljenje – pivo i volove na ražnju.

- Sa Zaječarom delimo i teške trenutke, ali i uspeh i radost. Bili smo zajedno u poplavama, pomogli u vreme krize sa grejanjem, ali i podržali Rukometni klub Zaječar i niz kulturnih i muzičkih manifestacija. Svaki kvalitet u nama pronalazi partnera, a svaki uspeh je i uspeh Zaječara – kaže generalni direktor Ujedinjenih srpskih pivara Fransoa Ksavijer Maho.

makonda-tracker