priznanje za glumicu

Katarini Stojanović uručeno prestižno priznanje ,,Dama 2017. godine''

0

 

Istaknuta televizijska i pozorišna glumica, Katarina Stojanović nagrađena je prestižnim priznanjem i titulom ,,Dama 2017. godine'', za dugogodišnji rad, doprinos i stvaralaštvo.

foto: Promo
foto: Promo

 

Organizatori ovog veličanstvenog događaja, naglasili su da je uručenje ovog priznanja dodeljeno našoj glumici i povodom 15 godina umetničkog rada. Katarina svoje oduševljenje nije krila, te je prisutnima u punoj kongresnoj sali jednog od najpozatijih objekata u Vrnjačkoj Banji, poklonila stihove srpskog reditelja i pesnika Miroslava Mike Antiće. Za sjajan nastup i krunisanje njenog jubilarnog rada, nagrađena je dugotrajnim i gromoglasnim aplauzom.

 

foto: Promo

Predsednik Opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović čestitao je laureatima i izjavio da je Dama jedna od najbolje organizovanih događaja u Vrnjačkoj Banji. Mnoge dame i ostale javne ličnosti su prisustvovale ovoj ceremoniji, a osim Katarine Stojanović, nagrađene su : Ivana Đorđević, Irina Vukotić, Radmila Tonković, Dušica Tričković, sestre Gobović, Zorana Pavić, Suzana Perić, Biljana Obradović Bixy, Manuela Babačkova, Edita Dautović.

makonda-tracker