Prvi javni izlazak Goce Tržan posle Survivora

Najpopularniji jutarnji program u Srbiji Nacionalno razgibavanje, koji se emituje na Radiju S, u četvrtak uveče je uz prisustvo velikog broja poznatih ličnosti proslavio drugi rođendan, a na ovoj proslavi se i prvi put nakon boravka na Filipinima pojavila Goca
0
1 / 6

Domaćini i voditelji ovog jutarnjeg šou programa, Darko Mitrović i Marko Stepanović, dočekivali su i na humorističan način zabavljali svoje goste baš kao što to čine svakog jutra. Ovaj dvojac koji u Srbiji važi za najkontrovezniji voditeljski par, bez dlake na jeziku, održali su svoj zabavni performans i zasmejali prisutne do suza. Predstavljen je i novi član Nacionalnog razgibavanja, Dule Nacionale koji će raditi u službi naroda.

- Jedna od najinteresantnijih čestitki večeras je bila Dabogda vas uhapsili i prestali da radite, od naših prijatelja. Šta će ti neprijatelji kad imaš takve prijatelje - rekao je u svom maniru Darko Mitrović.

Rođendanu su prisustvovali Darko Radovanović, Suzana Mančić, Kiki Lesendrić, Mari Mari, Jellena, grupa Lexington, teniser Ilija Bozoljac i mnogi drugi. Za prvo pojavljivanje u javnosti nakon boravka na Filipinima Goca Tržan je izabrala baš ovu proslavu kako bi pružila podršku popularnom DarMaru.

makonda-tracker